Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Αναβολή και ακύρωση εκδηλώσεων στον Δήμο Οιχαλίας

Σε ένδειξή σεβασμού προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας και λαμβάνοντας υπόψη την κρίσιμη κατάσταση που προέκυψε από τις πυρκαγιές τόσο στον Δήμο Οιχαλίας όσο και σε ολόκληρη την πατρίδα μας αποφασίστηκε η αναβολή και η ακύρωση επιπλέον εκδηλώσεων, συγκεκριμένα:
1) Ακυρώνεται η εκδήλωση «Αρχαία όργανα - Νέα Μουσική» στο Ναό Επικούριου Απόλλωνος από το μουσικό σχήμα «ΛΥΡΑΥΛΟΣ» που ήταν προγραμματισμένη στις 11/8/2021, η εκδήλωση ακυρώνεται λαμβάνοντας υπόψη και τον τόπο διεξαγωγής της και με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών καθώς και σύμφωνα με την Πρ. Νομοθ. Περιεχομένου με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση, προκειμένου για την αποφυγή πυρκαγιών, η οποία ισχύει μέχρι τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου και η οποία πιθανότατα θα ανανεωθεί.
2) Αναβάλλεται η 5η Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού με τίτλο «Ένας Ουρανός που ακούει» στο Νεοχώριο Ιθώμης που ήταν προγραμματισμένη για στις 13/8/2021.
3) Αναβάλλεται η επετειακή εκδήλωση τιμής στον οπλαρχηγό του 1821 Νικολό Μποζινάκη και τους συμπολεμιστές του στην Τ.Κ. Σκληρού που ήταν προγραμματισμένη στις 16/8/2021.
Αναλόγως με τη εξέλιξη των καταστάσεων Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων ή της οριστικής αναβολής τους.
Προσπαθώντας δειλά - δειλά και στα πλαίσια του δυνατού να επανέρθουμε στην καθημερινότητα αποφασίστηκε οι εκδηλώσεις που αφορούν τους μικρούς μας φίλους να διεξαχθούν κανονικά ώστε να μην στερήσουμε από τα παιδιά το χαμόγελο και τη χαρά που τόσο έχουν ανάγκη ιδιαίτερα στις δραματικές ημέρες που διανύει η πατρίδα μας.

Δήμος Οιχαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου