Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας - Βραβεύσεις (6-2-2017)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε τη Δευτέρα 6-2-2017 η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο ξενοδοχείο STANLEY, μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα. 
Ο συμπατριώτης μας από το Αρτίκι, Δημήτριος Μητρόπουλος, Αντιστράτηγος ε.α επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ., τιμήθηκε με την πλακέτα της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και το κοινωνικό σύνολο. Τον κ. Μητρόπουλο προσφώνησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος
Παράλληλα, τιμήθηκαν με έπαινο, οι ιστότοποι της Τριφυλίας, anodorio, filiatranews, filiatranet, gargalianionline, kopanakinews, kyparissianews, επειδή με το έργο τους προβάλλουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο και συνδέουν τους απανταχού της γης Τριφύλιους με τη γενέτειρά τους. Τους ιστότοπους προσφώνησε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτριος Παπακωνσταντοπουλος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. 

Την πίτα που ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, προσέφερε ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας (φούρνοι Βλάχος Bαkery & Pαstry) από το Ραφτόπουλο Βασίλης Βλάχος, ενώ το δώρο για το φλουρί, το βιβλίο «ΤΑ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821», προσέφερε ο συγγραφέας του και συμπατριώτης μας από το Κεφαλόβρυσο (Χαλβάτσου) Δημήτριος Μουγγός, το κέρδισε ο κ. Σόμπολος. 
Στην εκδήλωση μας παρευρέθησαν η βουλευτής Μεσσηνίας Παναγιώτα Κοζομπόλη, ο π. Υφυπουργός Δημήτριος Κουσελάς, η π. βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Πύλου Νέστορος Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος συμπατριώτης μας (από το Κοπανάκι), Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, αρκετοί απόστρατοι αξιωματικοί της Ε.Α. τα προεδρεία, οι αντιπρόσωποι όλων των Συλλόγων της Τριφυλίας, το προεδρείο της Παμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών, εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και πάρα πολλοί συμπατριώτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου