Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Διάλεξη από τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία με θέμα: Η συμμετοχή των Γυναικών στην Ελληνική Επανάσταση του 1821

Προς Μέλη Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας & Απανταχού Μεσσήνιους

Θέμα: Συνέχεια Διαλέξεων επ’ ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821
Αγαπητά μέλη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας και Απανταχού Μεσσήνιοι
Στα πλαίσια των διαδικτυακών διαλέξεων με διακεκριμένες προσωπικότητες, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, σας ενημερώνουμε ότι, η επόμενη προγραμματισμένη διαδικτυακή διάλεξη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδος 21:00 από την κ. Πηνελόπη Ν. Λαμπούση, Φιλόλογο Μεταπτυχιακό Ειδικής Εκπαίδευσης, Αρθρογράφο, Πρόεδρο του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «ο Παπαφλέσσας» και Μέλους του Δ.Σ της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, με θέμα:
«Η συμμετοχή των Γυναικών στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ο απόηχος της δράσης τους. Κατάδειξη μορφών έμπρακτης ισοδυναμίας του γυναικείου με το ανδρικό φύλο. Τα Σπάργανα του Φεμινισμού».
Η διάρκεια της ομιλίας θα είναι 30 λεπτά, θα παρουσιαστεί επίκαιρο επετειακό βίντεο και στο τέλος της διάλεξης το ακροατήριο θα έχει την δυνατότητα να υποβάλει ερωτήσεις στην εισηγήτρια.
Η παρουσίαση της διάλεξης θα γίνει από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ. με ελεύθερη είσοδο στο LINK: Join Zoom Meeting.
Συνιστάμε στους φίλους Πατριώτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τις περαιτέρω πολύ ενδιαφέρουσες διαλέξεις μας να κατεβάσουν στην ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιούν για σύνδεση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ την εφαρμογή ΖΟΟΜ, για να είναι εύκολη η σύνδεση τους την συγκεκριμένη ώρα.
Η πλατφόρμα θα ανοίξει μισή ώρα νωρίτερα (από τις 20:30) για επικοινωνία και γνωριμία όσων επιθυμούν και για παροχή οδηγιών σωστής χρήσης.

      Ο Πρόεδρος                                           Ο Γραμματέας

Αθανάσιος Βασιλόπουλος                    Παναγιώτης Μπαζίγος
  Δήμαρχος Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου