Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου - Ο Στάθης Αναστασόπουλος στη Μεσσηνία

Στην ανακοίνωση των προσώπων που αναλαμβάνουν θέσεις αντιπεριφερειάρχων σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, προχώρησε ο νέος Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.
ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ιωάννης Μαλτέζος - Δικηγόρος
ΑΡΚΑΔΙΑ: Χρήστος Λαμπρόπουλος
ΛΑΚΩΝΙΑ: Βερούτης Θεόδωρος - Πολιτικός Μηχανικός
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Γκιολής Αναστάσιος - Γιατρός
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Αναστασόπουλος Ευστάθιος - Διδάκτωρ Χημικός
Η θητεία θα είναι τουλάχιστον 1,5 χρόνο.
Ο αναπληρωτής για το πρώτο εξάμηνο θα είναι ο Χρήστος Λαμπρόπουλος.
Από την Πέμπτη, οι αντιπεριφερειάρχες θα επισκεφθούν τις υπηρεσίες των περιφερειακών ενοτήτων. Από την Κυριακή το πρωί θα αναλάβουν υπηρεσία. Το πρωί της Κυριακής θα είναι δίπλα στους περιφερειάρχες οι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Τα πρώτα θέματα είναι η κατάσταση των ρεμάτων, ενόψει του χειμώνα και η κατάσταση για τη μεταφορά μαθητών.
Η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα γίνει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής (8/9/2019) στο πνευματικό κέντρο. Προεδρεύων ο κ. Αναστασόπουλος.
ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Στάθης Αναστασόπουλος γεννήθηκε στον Άγιο Φλώρο Μεσσηνίας.
Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Καλαμάτας.
Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ενόργανη Ανάλυση, του University of Illinois at Chicago Circle (USA, Chicago).
Είναι Αριστούχος Διδάκτωρ Χημικός του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής, στο ΧαροκόπειοΠανεπιστήμιο Αθηνών με Θέμα Διδακτορικής Διατριβής: «Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Μεσσηνιακού Ελαιολάδου».
Εργάστηκε ως Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης σε σχολεία της Αθήνας, της Μεσσηνίας και ως Επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΙ Πελοποννήσου (Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων).
Ως Δήμαρχος του 1ου Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης (2011-2014), υλοποίησε σημαντικό έργο βάζοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξή του Δήμου.
Ως Αντινομάρχης Προγραμματισμού και Υποδομών, επί 8 έτη, συνέβαλε στην υλοποίηση πολλών και μεγάλων έργων στη Μεσσηνία. Είναι παντρεμένος με την Καθηγήτρια Θεολογίας Ντίνου Μαγδαληνή και πατέρας δύο παιδιών του Γιάννη και της Ελένης.
Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου