Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Το 5ο αντάμωμα Τριφύλιων & Ολύμπιων στον Άγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη στη Νέδα

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε το 5ο αντάμωμα Τριφύλιων & Ολύμπιων στον Άγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη στη Νέδα
Ο εμπνευστής του θεάρεστου αυτού έργου Δημήτρης Γεωργόπουλος, γνωστός για τη μεγάλη του αγάπη για τον τόπο μας, κατόρθωσε για μια ακόμη φορά να ενώσει όμορφα Μεσσήνιους και Ηλείους. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε το πρωί με την τέλεση θείας λειτουργίας στον νεόδμητο ναό του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη. Μετά το πέρας της λειτουργίας ο Δημήτρης Γεωργόπουλος καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, σε ένα διαμορφωμένο χώρο ανάμεσα στα πλατάνια, τους πολυπληθείς φίλους που προσήλθαν σε αυτό το αντάμωμα με τον γνωστό του ποιητικό λόγο. 
Στη συνέχεια ακολούθησε πολύωρο γλέντι και χορός με ζωντανή μουσική από τους μουσικούς Ανδρέα Ζαρειφόπουλο και Γιάννη Κλωνάρη και τους τραγουδιστές Κώστα Παναγούλια και Νίκο Μιχελή. Προσφέρθηκαν δωρεάν μεζέδες, κρασί και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους. 
Την εκδήλωση τίμησαν και χαιρέτησαν οι: βουλευτές Μεσσηνίας, κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος και κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, η κα Μαρία Λιακάκη, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, ο κ. Κων/νος Σμυρνής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ολυμπίας και ο κ. Αθανάσιος Κυριαζής, πρόεδρος πολιτιστικών εκδηλώσεων Σιδηροκάστρου. Παρευρέθηκαν ακόμη ο κ. Στάθης Παρασκευόπουλος, εκπαιδευτικός - συγγραφέας, ο κ. Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, ο  κ. Θεοδωρόπουλος, αεροπαγίτης, ο κ. Ευάγγελος Αντωνόπουλος, λυκειάρχης Κυπαρισσίας, εκπρόσωποι συλλόγων και κοινοτήτων της περιοχής, διακεκριμένες προσωπικότητες  και πλήθος κόσμου. 
Από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι στον αγαπητό φίλο Δημήτρη ο Θεός να τον έχει καλά και για πολλά ακόμη χρόνια να μας καλωσορίζει στον παραδεισένιο τόπο της Νέδας. 
Το ιστολόγιο anodorio ήταν παρόν και παρουσιάζει στιγμές από την όμορφη εκδήλωση. 
Γιάννης Ανδριόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου