Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ιδρύθηκε Πατριωτικός Τριφυλιακός Σύλλογος

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥΤου νεοσύστατου ΠΑτριωτικού ΤΡΙφυλιακού Συλλόγου

Στις 02 Νοεμβρίου 2011 ιδρύθηκε ο Πατριωτικός Τριφυλιακός Σύλλογος με το διακριτικό τίτλο ΠΑ.ΤΡΙ.Σ. και έδρα, τα γραφεία του, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 12.
Σκοπός του Συλλόγου αυτού είναι η αφύπνιση όλων εμάς των πολιτών, που θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ιστορία μας, την αγάπη μας για τον τόπο μας και την πατρίδα μας, την εθνική μας ταυτότητα και την εθνική μας συνείδηση. Επίσης σκοπός του συλλόγου είναι να σταθεί αρωγός με κάθε πρόσφορο τρόπο, σ’ όλες τις προσπάθειες που γίνονται προς όφελος του τόπου μας και απέναντι σε όσους παρεμποδίζουν τέτοιες προσπάθειες είτε εκούσια είτε ακούσια.
Ο Σύλλογος αυτός ιδρύεται, μακριά και έξω από ταμπέλες, από πολιτικά κόμματα και μικροκομματικά συμφέροντα, με πρωταρχικό σκοπό να μείνει απέναντι σε κάθε σαθρό σύστημα, προσφέροντας λύσεις αλλά και χέρι βοηθείας, σε όποιον και με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας και στην πατρίδα μας.
Όλος ο κόσμος της Τριφυλίας είναι δεκτός να εγγραφεί στον σύλλογό μας έτσι ώστε να γίνει η φωνή μας πιο δυνατή, ανεξαρτήτου πολιτικής προέλευσης, με μόνο γνώμονα την αγάπη στον τόπο και την πατρίδα μας.
Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας, όσο και να προσπαθούν όλοι να μας πολώσουν και να μας χωρίσουν, πρέπει όλους να μας ενώνει, η εθνική μας ταυτότητα, η εθνική μας συνείδηση και η αγάπη μας προς την πατρίδα και τον τόπο μας. Πρέπει πέρα από οποιαδήποτε διαφορά, να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι να προσφέρουμε και τι να δώσει ο καθένας μας, ώστε να λύσουμε όσα πιο πολλά προβλήματα μπορούμε. Σε μια εποχή που η χώρα μας, περνάει τις δυσκολότερες και πιο περίεργες ώρες της, σε μια εποχή που το ελληνικό κράτος δείχνει περισσότερο από ποτέ πιο διαλυμένο και ανήμπορο να βοηθήσει εμάς τους Έλληνες, είναι η στιγμή που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς για το καλό το δικό μας και των παιδιών μας, για το καλό του τόπου μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του συλλόγου μας, διότι μπουχτίσαμε να βλέπουμε τα ίδια προβλήματα να ταλανίζουνε τον τόπο μας και κανείς να μην κάνει τίποτα, κανείς να μην ενεργοποιείται, κανείς να μην ασχολείται και όλοι να περιμένουν ότι κάποιος άλλος θ’ ασχοληθεί.
Δεν είναι ο ρόλος του συλλόγου μας να επικρίνει τους πάντες και τα πάντα, όμως δεν θα συναινέσει με απάθεια στα κακώς κείμενα. Θέλουμε να εμφανίζουμε τα προβλήματα και να τα παρουσιάζουμε μαζί με τη λύση τους, προσφέροντας την βοήθεια που θα μας ζητηθεί και θα μπορούμε να δώσουμε. Βαρεθήκαμε να είμαστε θεατές σ’ ένα θέατρο παραλογισμού και πολιτικών σκοπιμοτήτων, ακούγοντας πάντα μισές αλήθειες, επιρρίπτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και εν τέλει μένοντας με την απορία ποιος έχει δίκιο.
Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Τριφυλίας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά μας, θα διαγνώσει την ειλικρινή και ανιδιοτελή προσπάθειά μας και όλοι μαζί θα κάνουμε τον σύλλογο ένα ζωντανό και ενεργό κύτταρο της κοινωνίας της Τριφυλίας, με γνώμονα την αμέριστη αγάπη μας για την πατρίδα και τον τόπο μας. Ο Σύλλογος ΠΑ.ΤΡΙ.Σ με την ίδρυσή του, αποτελεί και ένα στοίχημα ν’ αποδείξουμε ότι οι Έλληνες όταν αγαπούν την πατρίδα τους, δεν έχουν ταμπέλες, αλλά δύναμη, θάρρος, πρωτοβουλία και λύσεις.

Εκ του ΔΣ του συλλόγου
Ο Πρόεδρος

Γιαννόπουλος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου