Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ψηφίστηκαν έργα στον Δήμο Οιχαλίας - Μη αποδεκτή η παραίτηση του αντιδημάρχου Βασίλη Σακκά

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27/02/2019 ψηφίστηκαν έργα για τον Δήμο Οιχαλίας.
Συγκεκριμένα:
Ψηφίστηκε  πρόταση για την δημιουργία αθλητικών έργων όπως: Επισκευή της κερκίδας στο Δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά με παράλληλη δημιουργία χώρου γυμναστηρίου κάτω από την κερκίδα.
Επίσης στο Δημοτικό χώρο πλησίον του Σταδίου, δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 64Χ100 με συνθετικό χλοοτάπητα με παράλληλη μεταφορά της εξέδρας 300 θέσεων που υπάρχει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο. Επίσης κατασκευή κουλουάρ 4 θέσεων στο γήπεδο Δωρίου (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ).
Υπενθυμίζεται ότι έχει υποβληθεί μελέτη για κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο Διαβολιτσίου για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα της ένταξης του έργου «Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού ποσού 2.076.612,90 ευρώ από Άγιο Φλώρο έως δεξαμενή Τ.Κ Μελιγαλά & αγωγών ύδρευσης στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Μίλα & Σκάλας Δήμου Οιχαλίας» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.
Ο Δήμαρχος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Σακκά από την θέση του Αντιδημάρχου καθώς όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον κ. Σακκά εξέλιπαν οι λόγοι παραίτησής του που ήταν η καταψήφιση του προϋπολογισμού 2019, καθότι ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Σακκάς αποδέχθηκε & επιστρέφει στα καθήκοντα του Αντιδημάρχου με τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.

Δήμος Οιχαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου