Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας (18-2-2019)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε τη Δευτέρα 18-2-2019 η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο ξενοδοχείο STANLEY της Αθήνας, μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, όπως κάθε χρόνο το Διοικητικό Συμβούλιο  συνηθίζει να τιμά συμπατριώτες μας που έχουν βοηθήσει την περιοχή μας ή έχουν προσφέρει στις τέχνες, τον πολιτισμό και τα γράμματα, τιμήθηκε o  κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., φορέας ανάπτυξης της  Costa Navarino για την προσφορά του στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
Τον συμπατριώτη μας προσφώνησε ο αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, γιατρός, κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, κ. Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος.
Με σύντομη ομιλία του χαιρέτισε ο πρόεδρός της, κ. Παναγιώτης Λούτος, ο οποίος μίλησε για τους σκοπούς και τις δράσεις της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως «πρέπει να αναδεικνύουμε τόσο τις φυσικές και τουριστικές ομορφιές της περιοχής μας αλλά και την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά μας». 
Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν: ο εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών, κ. Γεώργιος Ζαφειράκης, η βουλευτής Μεσσηνίας, κα Παναγιώτα Κοζομπόλη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, η αντιδήμαρχος Αθηνών, κα Νέλλη Παπαχελά, ο γ.γ. της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, ο πρώην υπουργός, κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος καιο καθηγητής Αρχαιολογίας, κ. Γεώργιος Κορρές
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμη:
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.
Γεώργιος Καρράς, ο δήμαρχος Αθηνών, κ. Γεώργιος Καμίνης, οι πρώην βουλευτές Μεσσηνίας, κα Νάντια Γιαννακοπούλου και κ. Αθανάσιος Πετράκος, ο πρώην αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Βασίλειος Καπέλιος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, κ. Παναγιώτης Αλευράς, ο πρέσβης επί τιμή, κ. Χρήστος Παναγόπουλος, ο γενικός πρόξενος στην Ελλάδα του Ελ Σαλβαδόρ, πρόεδρος του ΕΤΕΕ - ΕΒΕΒΕ, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουτσίκοςο γενικός διευθυντής του Υπουργείου εσωτερικών, κ. Κων/νος Θεοδωρόπουλος, ο πρώην αναπληρωτής διοικητής του Ερυθρού Σταυρού και πρώην δήμαρχος Αετού, κ. Δημήτριος Δριμής, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων φυσικών, κ. Παναγιώτης Φιλντίσης, ο πρόεδρος του New York college, κ. Ηλίας Φούτσης, ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων, κ. Στάθης Παρασκευόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, κ. Ιωάννης Διονυσόπουλος, η υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθηνών (Βόρειος Τομέας), κα Ιωάννα Καλαντζάκου, η πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριφυλίας, κα Έλενα Παπανδρέου, ο επιχειρηματίας, κ. Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, ο απόγονος του αγωνιστή του ’21 Γιαννάκη Γκρίτζαλη, κ. Γιαννάκης Γκρίτζαλης, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιπρόσωποι όλων των Συλλόγων της Τριφυλίας και πάρα πολλοί συμπατριώτες μας.

Γιάννης Αλ. Ανδριόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου