Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ανάσταση όλων μας...!!

Τις ημέρες αυτές όλοι μας λόγω της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης του Πάσχα, ευχόμαστε το ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...!!
Δεν είναι όμως καθόλου ΥΠΕΡΒΟΛΗ να παραδεχτούμε μέσα στην κοινωνία μας ότι η ευχή "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ" έχει πλέον ξεφύγει από το Χριστιανικό της νόημα και έχει να κάνει με το ευρύτερο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό νόημα... 
Είναι γνωστό ότι εδώ και οχτώ χρόνια στη χώρα μας επιβλήθηκε μια σκληρή οικονομική λιτότητα και όλοι μας υποστήκαμε τις μειώσεις μισθών, αμοιβών, και κάθε είδους αποδοχών. Όλα αυτά, είτε από το κράτος, είτε από τον κάθε ιδιώτη εργοδότη. 
Σε ένα κλίμα που το είπαν "Ευρωπαϊκό Πρότυπο", να ισορροπήσει η εθνική μας οικονομία και κάποτε να βρεθούμε στην τροχιά ανόδου και ανάπτυξης. Εμείς όμως φτάσαμε να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στη βοήθεια προς τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας...
Και να μας μείνει η οικογενειακή πίκρα...
Προς όλους αυτούς τους νέους, που δε φέρουν καμία ευθύνη για την όποια άδικη, έως τώρα, κακοδαιμονία της πατρίδας μας. 
Με γνώση και επίγνωση όλων των ανωτέρω... εύχομαι ολόψυχα η φετινή Ανάσταση να είναι ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, μέσα στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας.
Όλοι μας... ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ!
Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία!!

Με εκτίμηση
Κώστας Σωτ. Γκρίτζαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου