Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Λύθηκε το πρόβλημα του ΟΤΕ - Τηλέφωνο στο Άνω Δώριο μετά από 14 ημέρες!!!

Δεκατέσσερις (14) ημέρες παρέμεινε αποκομμένο το Άνω Δώριο από τον υπόλοιπο κόσμο, λόγω τεχνικής βλάβης του ΟΤΕ (από 11-1). 
Την Παρασκευή 20-1 το απόγευμα αποκαταστάθηκε η βλάβη για μερικές ώρες και από το πρωί του Σαββάτου 21-1 είχαμε και πάλι νέα διακοπή, που κράτησε μέχρι σήμερα το πρωί (25-1).
Άραγε το 2017 είναι τόσο δύσκολο να γίνει αποκατάσταση μιας βλάβης;
Πως θέλουμε να μην ερημώσουν τα χωριά με τέτοια απραξία, αφού το τηλέφωνο για τους εναπομείναντες υπερήλικες είναι μέσο πρώτης ανάγκης.
Ο ΟΤΕ δεν έδινε καμία συγκεκριμένη πληροφόρηση και κανένα ενδιαφέρον όλες αυτές τις ημέρες. Έχει σταλεί email προς τον ΟΤΕ (COSMOTE) στις 18 Ιανουαρίου και παραμένει αναπάντητο, μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με σημερινή πληροφόρηση που δόθηκε από υπαλλήλους του ΟΤΕ προς την Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Άνω Δωρίου κα Αγγελική Δ. Θεοχάρη, το πρόβλημα διακοπής υπήρχε και στα χωριά Κούβελα και Χαλκιά. Η αιτία διακοπής ήταν το "κάψιμο" της κεραίας του ΟΤΕ, που βρίσκεται στο Κούβελα και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή. 
Καλό θα είναι να αλλάξει τακτική η εταιρεία και να ενημερώνει, τουλάχιστον, τους συνδρομητές της, ειδικά αυτούς που κρατάνε ζωντανά τα χωριά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου