Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας του Συλλόγου Καλλίτσαινας - Αρχαιρεσίες

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΛΛΙΤΣΑΙΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 6977666105 - 6936179191

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς 
Τα μέλη μας, τους συγχωριανούς και τους συμπατριώτες μας, καθώς και όλους τους γνωστούς και φίλους.
Σας ανακοινώνουμε ότι στις 15 Ιανουαρίου τ.ε. (ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Περιστερίου, επί της οδού Παρασκευοπούλου αριθμός 25 στο Μπουρνάζι, (στο γνωστό κτίριο του Θεάτρου Ξυλοτεχνίας), θα πραγματοποιηθεί Εορταστική Εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας και
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας. 
Θα σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά και πολλή αγάπη να ανταλλάξουμε ευχές, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί, κατά τα καθιερωμένα...Η πίτα μας θα παρασκευαστεί με βότανα από όλα τα βουνά της πατρίδας μας...Θα έχει ισοδύναμα, ίσως και πολυδύναμα και θα είναι όλα σε παράλληλο πρόγραμμα....Θα περάσουμε μια πολλή όμορφη κι ευχάριστη ημέρα.
Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας θα αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή.
Καλή αντάμωση και καλή διασκέδαση
Υ.Γ. Στα μέλη μας ανακοινώνουμε επιπλέον ότι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας. Γι αυτό θεωρούμε ότι επιβάλλεται να μη λείψει κανείς.
Επίσης παρακαλούμε αυτούς που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ., να το δηλώσουν στην Γραμματέα κ. Πελαγία Κορνηλάκη - Κολοσκόπη (τηλ.6976611788), μέχρι τις 05-01-2017, το αργότερο, προκειμένου να συνταχθούν έγκαιρα και τα απαιτούμενα έντυπα.
Για το νέο Δ.Σ. θα περιμένουμε να δηλώσετε υποψηφιότητα πολλοί. Είναι πολύ ωραίο, και 
από τη θέση αυτή, να εκδηλώσει κανείς την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για το Σύλλογο και το Χωριό μας, που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου