Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Ελένης Αλειφέρη- Καραθανάση για το Πάσχα

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα εκπέμπουν διαχρονικά μηνύματα, μα ταυτόχρονα τόσο επίκαιρα  για το σύγχρονο άνθρωπο. Μέσα από τα πάθη του Θεανθρώπου προβάλλεται η αξία της καρτερικότητας, της αντοχής, της πίστης σε ένα σκοπό, η αναμονή της Ανάστασης. Αυτό είναι το πλέον αισιόδοξο μήνυμα για την ανθρωπότητα. Πάνω απ’ όλα όμως είναι μήνυμα αγάπης προς το συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή, που μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, οφείλουμε να μη χάνουμε την πίστη μας σε ένα καλύτερο αύριο.
Η πατρίδα μας βιώνει μια πολύ δυσχερή κοινωνικοοικονομική κατάσταση. Πρέπει μέσα από τις δυσκολίες να βγούμε πιο δυνατοί, να κρατήσουμε το θάρρος και την αισιοδοξία μας. Τις Άγιες αυτές μέρες ας στρέψουμε το βλέμμα και ας συνδράμουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αυτούς που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.
Το φως της Ανάστασης ας δώσει δύναμη, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στους συμπολίτες μας. Ας φωτίσει και  όσους κρατούν στα χέρια τους τη μοίρα αυτού του τόπου να πράξουν το καθήκον τους. Διαπνεόμενοι από πνεύμα συνεργασίας, ομόνοιας και αλληλοβοήθειας, οφείλουμε να εργαστούμε από κοινού, παραμερίζοντας τις διαφορές μας, για την ευόδωση της  αναπτυξιακής μας προοπτικής, την έξοδο από την κρίση και την πρόοδο της πατρίδας μας. 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ   

 Ελένη Αλειφέρη - Καραθανάση
 Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου