Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Οριακά εγκρίθηκε στο Δήμο Οιχαλίας το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013

Με οριακή πλειοψηφία (11 ψήφοι υπέρ και 10 κατά) εγκρίθηκε χθες το βράδυ το ύψους 3.301.492 ευρώ Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013 από το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας, μέσα σε κλίμα έντασης και σφοδρές αντιπαραθέσεις.
Η χθεσινή συνεδρίαση ακολούθησε ελάχιστες ημέρες μετά την πρώτη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος, το οποίο τότε είχε απορριφθεί με 13 αρνητικές ψήφους και μόλις 9 θετικές.
Αρνητικές ψήφους, μαζί με τις μειοψηφίες του Σώματος, έδωσαν επίσης ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Νίκος Αλεξόπουλος, ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Ηλίας Σακελλαριάδης και η ανεξάρτητη σύμβουλος Χρυσούλα Βλάχου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν. Αλεξόπουλος -που ήταν αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Τεχνική Υπηρεσία και τα έργα του δήμου- κατέθεσε στο προεδρείο επιστολή με την οποία καταγγέλλει αδιαφανείς διαδικασίες ως προς την ανάθεση των έργων.
Μεταξύ άλλων, στην ίδια επιστολή, ο Ν. Αλεξόπουλος υποστηρίζει ότι η παραίτησή του -ανάμεσα σε άλλα- οφείλεται και στη διαπίστωση εκ μέρους του ότι στην εκτέλεση των έργων μετείχε άλλος αντιδήμαρχος, ενώ διατυπώνει παράλληλα ενστάσεις και ως προς τον τρόπο κατασκευής τους. Σημειώνεται, τέλος, ότι από τη χθεσινή συνεδρίαση απουσίαζαν οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων.

 Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου