Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Αυτοψία της αντιπεριφερειάρχη Αντωνίας Μπούζα στον δρόμο Πλατάνια - Νέδα

Ένα έργο που θα δημιουργήσει συνθήκες ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων, θα ενισχύσει ουσιαστικά την επισκεψιμότητα στην Τριφυλία και ιδιαίτερα τον ανθούντα εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή, είναι ο δρόμος Πλατάνια - Νέδα, τον οποίο υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε.Μεσσηνίας, ύστερα από Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Τριφυλίας.
Είναι ένα έργο, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που περιλαμβάνει χωματουργικά -τεχνικά έργα -οδοστρωσία -ασφαλτικά -σήμανση και ασφάλεια, στο οποίο η Περιφερειακή Αρχή παρενέβη δημιουργικά και αποφασιστικά, προκειμένου να αρθούν τα προβλήματα που δημιουργούσε στους χρήστες της οδού, η μακροχρόνια έλλειψη ουσιαστικής παρέμβασης, καθώς και οι ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Για την πορεία υλοποίησης του σπουδαίου αυτού έργου, ενημερώθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας κα Αντωνία Μπούζα, ύστερα από επιτόπια παρουσία. Εξετάστηκε επίσης το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και λοιπές παράμετροι, που αφορούν την σωστή υλοποίηση του έργου.

Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου