Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Στα… μαύρα το Δώριο για τον πνιγμό του Κώστα Θεοχάρη!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κώστας Θεοχάρης, 63 ετών συνταξιούχος αστυνομικός, όταν έπεσε στο αρδευτικό φράγμα στο Κεφαλάρι της «Κοπρινίτσας» στο Δώριο, στην προσπάθεια να μαψέψει τα δίκτυα που είχε ρίξει για ψάρεμα! 
Συγκεκριμένα το Σάββατο απόγευμα ο άτυχος Θεοχάρης με αλλοδαπό (Ρουμάνο) που ζει στο χωριό πήγαν για την… ψαριά στην «Κοπρινίτσα»! Η βάρκα που επιβιβάστηκαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναποδογύρισε και βρέθηκαν στο νερό, όπου ο Θεοχάρης δεν τα κατάφερε να επιπλεύσει και παρά την προσπάθεια του αλλοδαπού δεν κατέστη δυνατό να τον γλιτώσει. 
Ο αλλοδαπός κατάφερε να βγει από την τεχνητή λίμνη κολυμπώντας και πήγε στο χωριό να ειδοποιήσει για βοήθεια. 
Κινητοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και το Κλιμάκιο Μελιγαλά, ενώ συνεργείο της 1ης ΕΜΑΚ έφθασε από την Πάτρα τη νύχτα και κατάφερε μετά από πολύωρη επιχείρηση ανεύρεσης του άτυχου συνταξιούχου αστυνομικού, να τον εντοπίσει νεκρό στις 3.30 τα ξημερώματα στο βυθό της τεχνητής λίμνης, που είναι βάθους 8 μέτρων. 
Η σoρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή και η κηδεία του θα γίνει Τρίτη ή Τετάρτη. 
Η είδηση προκάλεσε σοκ και μεγάλη θλίψη στο Δώριο και την περιοχή όπου ο Κώστας Θεοχάρης ήταν γνωστός για την κοινωνική παρουσία και δραστηριότητά του. 

Πηγή: foninews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου