Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πραγματοποιήθηκε το αντάμωμα των χορευτικών Συλλόγων του Δήμου Οιχαλίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/8 στην πλατεία της Τ.Κ Μελιγαλά αντάμωμα των χορευτικών Συλλόγων του Δήμου Οιχαλίας με τίτλο «Η Ελλάδα Χορεύει».
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου και όλοι μαζί απολαύσαμε ένα ποιοτικό χορευτικό ταξίδι από όλη την Ελλάδα μας με οδηγούς τους χορευτικούς συλλόγους του Δήμου μας.
Η εκδήλωση κορυφώθηκε όταν όλοι οι σύλλογοι και οι παρευρισκόμενοι έγιναν ένα και όλοι μαζί χορέψαμε το γνωστό μας Καλαματιανό ενισχύοντας το μήνυμα της βραδιάς που ήταν η συνεργασία, η σύμπνοια και η αλληλεγγύη.
Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλα τα χορευτικά τμήματα που συμμετείχαν όχι μόνο για την συμμετοχή τους αλλά για την συνολική τους προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και συγκεκριμένα με την σειρά που χόρεψαν το χορευτικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Μελιγαλά, το χορευτικό τμήμα ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Διαβολιτσίου, το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου απανταχού Σκαλαίων «ο Άγιος Αθανάσιος», το χορευτικό τμήμα «Οι Δωριείς» του συλλόγου γυναικών Δωρίου και το Χορευτικό Σύλλογο Μελιγαλά
Ραντεβού στο επόμενο αντάμωμα.

Δήμος Οιχαλίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου