Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 το πανηγύρι στον Άη-Θόδωρο στη Νέδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς
Τους συγχωριανούς μας, τους συμπατριώτες μας, τους κατοίκους των περιχώρων της Νέδας, καθώς και όλους τους γνωστούς και φίλους.

ΘΕΜΑ: ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΘΟΔΩΡΟ ΣΤΗ ΝΕΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Σας ανακοινώνουμε ότι στις 18 Αυγούστου τ.ε., ημέρα Σάββατο, θα γιορτάσουμε πανηγυρικά την 4η Επέτειο των Εγκαινίων του νεόδμητου Ι.Ν. του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη στο ποτάμι της Νέδας και σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωσή μας.
Με την ευκαιρία δε αυτή τονίζουμε ότι θεωρούμε πως είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε να τηρούμε τα πατροπαράδοτα έθιμά μας και τις ωραίες παραδόσεις της Πατρίδας μας, που δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή μας.
Γι’ αυτό μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει γλέντι με Δημοτικά Τραγούδια.
Αυτά, όπως είναι γνωστό - για τη φτωχή πνευματικά εποχή μας - αποτελούν ανεκτίμητο θησαυρό. Ακούγοντάς τα κανείς νιώθει να αναπνέει τον καθαρό και δροσερό αέρα που φυσάει στα βουνά και στις θάλασσες της Πατρίδας μας. Κάποιες απ’ τις μελωδίες αυτές, που θα έχουμε τη δυνατότητα να χαρούμε, είναι στ’ αλήθεια λουλούδια αμάραντα, διαμάντια ατίμητα, μυστήρια αληθινά, που αιώνες τώρα μοσχοβολούν αγνή ευωδία…
Είναι μια καλοκαιρινή ευκαιρία να ανταμώσουμε, να εκκλησιαστούμε, να ανταλλάξουμε ευχές, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας, να θυμηθούμε τα παλιά, να ψυχαγωγηθούμε και γενικά να πάρουμε μια ανάσα, αναγκαία για τον ανηφορικό δρόμο της ζωής μας. Θα σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά και πολλή αγάπη. Είμαστε βέβαιοι ότι θα περάσουμε μια όμορφη κι ευχάριστη μέρα.
Καλή αντάμωση και καλή διασκέδαση.
Με ιδιαίτερη τιμή
Δημήτρης Γεωργόπουλος Κυψέλη (Μπιζό) Κούβελα - Μεσσηνίας
τηλ. 6977666105 & 27610-51547

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου