Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Οιχαλίας

Πέρα από τον δήμαρχο Αριστείδη Σταθόπουλο, που την περασμένη εβδομάδα δήλωσε πως θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο των δημοτών, τη βεβαιότητά τους ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι μας εξέφρασαν: 
Οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Γιώτα Γεωργακοπούλου και Δημήτρης Κόνιαρης, ο σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Δημητρακόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Είρας Γιάννης Αδαμόπουλος. Υποψήφιος δήμαρχος θα υπάρχει σίγουρα και από το χώρο του ΚΚΕ.
Το γεγονός που προκαλεί εντύπωση είναι ότι 3 ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. (Σταθόπουλος, Αδαμόπουλος, Γεωργακοπούλου), αν και σε ένα δήμο, όπως η Οιχαλία, το κομματικό δεν είναι το στοιχείο που κυριαρχεί. Η κα Γεωργακοπούλου και ο κ. Αδαμόπουλος μας επεσήμαναν ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να ανακοινώσουν και επίσημα τις αποφάσεις τους να διεκδικήσουν τον Δήμο Οιχαλίας. Ο κ. Κόνιαρης μας ενημέρωσε πως είναι έτοιμη η διακήρυξη της υποψηφιότητάς του -ανοιχτή επιστολή στους δημότες- ως επικεφαλής του συνδυασμού “Πρωτοβουλία Ανάπτυξης”, ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι θα συνεχίσει τη συνεπή προσπάθεια της παρουσίας του στο Δημοτικό Συμβούλιο με συγκρότηση ισχυρού ψηφοδελτίου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου