Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Δελτίο τύπου Συλλόγου απανταχού Καλονεριτών

Πρώτο (1ο) ΚΑΛΟΝΕΡΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 

24 Ιουνίου 2018 ώρα έναρξης 20:00 Κεντρική πλατεία ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ έχοντας έμπρακτα υπηρετήσει για μια εικοσαετία τον πολιτισμό: 
Αποφάσισε να στραφεί σ' ένα κατ’ εξοχή πολιτιστικό χώρο, αυτό της λαϊκής μας παράδοσης και ειδικότερα των Ελληνικών Παραδοσιακών χορών που συνεπάγεται την προβολή και διάσωση των υπέροχων φορεσιών των προγόνων μας, της Δημοτικής μας μουσικής αλλά και των σχετικών τραγουδιών που εξακολουθούν να πάλλουν κάθε Ελληνική Ψυχή. 
Για το σκοπό αυτό Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας με την ευγενική στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει αυτή την εκδήλωση με στόχο να γίνει θεσμός και να αποτελεί στο μέλλον ένα πανελλήνιο πολιτιστικό γεγονός.
Με Χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι η αποδοχή της προσκλήσεως μας υπήρξε συγκλονιστική σε βαθμό που αναγκαστήκαμε να μην μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλους όσους ήθελαν να συμμετάσχουν δεδομένου ότι τα χρονικά πλαίσια διάρκειας τέτοιων εκδηλώσεων είναι συγκεκριμένα.
Θα συμμετάσχουν: 
1)ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ» (Άλιμος Αττικής)
2) ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
3) ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Μ.Ε.Σ.Κ.)
4) ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
5) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΙΤΩΝ (Το χορευτικό μας)
6) Σχολή Χορού «ΕΝ ΧΟΡΩ» (Ζαχάρω Ηλείας)
Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους όσους αγαπούν την πολιτιστική μας κληρονομιά, όχι μόνο για να απολαύσουν το γεγονός, αλλά στο τέλος να γίνουν πρωταγωνιστές χορεύοντας του γνήσιους Ελληνικούς Χορούς για να θυμούνται πάντα ότι ο πολιτισμός ενώνει και αγγίζει τις ψυχές μας όπου κατοικεί μόνιμα η ιδέα της Ελλάδας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 
Ο Πρόεδρος 
Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου