Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της πίτας του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τριφυλίας στο Δώριο

ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ                  Δώριο 22-01-2018
                           ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 21-1-2018 ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τριφυλίας έκοψε για πρώτη φορά στην ιστορία του την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του. Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δωρίου ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Τόσο ο Πρόεδρος κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ Παναγιώτης, ο Γραμματέας κ. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κυριάκος και ο Ταμίας κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος, υποδέχθηκαν τα μέλη και το κοινό με εγκαρδιότητα και χαμόγελα. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ Ελένη, ο Δήμαρχος Οιχαλίας, κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Οιχαλίας, κ. ΚΟΛΛΙΑΣ Αθανάσιος, κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ανδρέας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας κ. ΛΙΟΓΑΣ Νικόλαος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ''ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ'', κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας, κύριοι ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ Ιωάννης και ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Γεώργιος, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κοπανακίου και Δωρίου, κύριοι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γρηγόριος και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κοπανακίου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» κ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοπανακίου, κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Περικλής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Δωρίου και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Τριφυλίας και Οιχαλίας.
Χαιρετισμούς απέστειλαν ο Δήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας, κ. ΛΟΥΤΟΣ Παναγιώτης, ο Δ/ντης της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος, καθώς και ο Πρόεδρος της Γεωργικής Ένωσης Μεσσηνίας κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Κων/νος.
Στη τελετή της πίτας χοροστάτησαν οι Εφημέριοι κ. ΚΟΡΑΚΗΣ Ιωάννης, ιδρυτικό μέλος του Συνεταιρισμού και ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Παναγιώτης, ιερέας της κωμόπολης Δωρίου.
Ο Πρόεδρος κ. Λιακόπουλος Αντώνιος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ότι «……..ο Συνεταιρισμός πρέπει πέραν του ιδρυτικού σκοπού να έχει κοινωνικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. Είναι προς το συμφέρον όλων ένας δυνατός Συνεταιρισμός διοικούμενος με διαφάνεια και συνέπεια και μάλιστα στην Πρωτογενή Παραγωγή που συμβάλλει στην Ανάπτυξη της Πατρίδας μας που τόσο ανάγκη έχει την περίοδο που διανύουμε…
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. ΚΑΜΠΟΥΚΟΣ Κων/νος, νέος αγρότης από τον Αετό Τριφυλίας, στον οποίο έτυχε το φλουρί που είναι ένα ταξίδι δύο ατόμων στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση της Έκθεσης «ΑΓΡΟΤΙΚΑ». Μετά τη δεξίωση όλοι ξεφάντωσαν και έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες έως τις πρώτες πρωινές ώρες. 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου