Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας - Βραβεύσεις (22-1-2018)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε τη Δευτέρα 22-1-2018 η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο ξενοδοχείο STANLEY της Αθήνας, μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, όπως κάθε χρόνο το Διοικητικό Συμβούλιο συνηθίζει να τιμά Τριφύλιους που έχουν βοηθήσει την περιοχή μας ή έχουν προσφέρει στις τέχνες, τον πολιτισμό και τα γράμματα, τιμήθηκε ο Δρ. Θαλής
Μυλωνάς, δικηγόρος-διεθνολόγος για την προσφορά του στα εθνικά θέματα της χώρας μας, από τα Πλατάνια και ο Δημήτριος Κολέτσος, συγγραφέας-λαογράφος για την προσφορά του στην παράδοση και τη Λαογραφία, από την Αυλώνα. 
Τους δύο συμπατριώτες μας προσφώνησε ο πρ. πρόεδρος της Bουλής, κ. Βύρων Πολύδωρας
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, κ. Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος, ενώ με σύντομη ομιλία του χαιρέτισε ο πρόεδρός της, κ. Παναγιώτης Λούτος
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, η βουλευτής Μεσσηνίας, κα Γιώτα Κοζομπόλη, ο περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας, κ. Άγγελος Χρονάς, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Τσακανίκας και Πύλου - Νέστορος, κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο κ. Γεώργιος Γεωργίου πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας, κα Νάντια Γιαννακοπούλου, ο κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, ο επίκουρος καθηγητής Αρχαιολογίας, κ. Γιώργος Κορρές, ο π. καθηγητής του Παντείου, κ. Παναγιώτης Παπαγαρυφάλου, ο πρ. πρέσβης, κ. Χρήστος Κοντοβουνήσιος, αρκετοί απόστρατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι αντιπρόσωποι όλων των Συλλόγων της Τριφυλίας και πάρα πολλοί συμπατριώτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου