Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας ο Κώστας Ρεϊτζόπουλος

Την υποψηφιότητα του Κώστα Ρεϊτζόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Λαϊκή Συσπείρωση Οιχαλίας το προηγούμενο διάστημα ήταν παρούσα  σε μια σειρά προβλήματα της περιοχής  όπως για τα σκουπίδια στο Παλιοροβούνι ή στην Καλλιρόη, για τη μόλυνση από τα πυρηνελαιουργεία με συγκεντρώσεις, ομιλίες, περιοδείες και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον εκπρόσωπο μας Δήμο Νταλαχάνη. Δεσμευόμαστε ως Λαϊκή Συσπείρωση ότι θα παλέψουμε για όλα τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας για να δυναμώσει η Λαϊκή Συμμαχία και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για  φιλολαϊκή διέξοδος από τη κρίση.

Κώστας Ρεϊτζόπουλος
υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας

Πηγή: Meropiktopik.blogspot.gr

Πληροφορίες για τον Κώστα Ρεϊτζόπουλο από το Kopanakinews:
Ο Κώστας Ρεϊτζόπουλος είναι 28 ετών.
Έχει καταγωγή από την Άνω Μεσσηνία, τον Αετό και το Άνω Δώριο (Σουλιμά). Είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Οιχαλίας του ΚΚΕ.
Είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστήμιου, της σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Ψυχολογίας, του τμήματος Κοινωνιολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών (master) του τμήματος Κοινωνιολογίας, στη κατεύθυνση «Κοινωνιολογία της Σύγχρονης Ελλάδας». 
Εργάζεται με το πεντάμηνο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στη Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Είναι μέλος του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου