Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας - Βραβεύσεις (27-1-2014)

Την πρωτοχρονιάτικη  πίτα της έκοψε τη Δευτέρα  27-1-2014 στο Ξενοδοχείο STANLEY  η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία πολλών Τριφυλίων προέδρων, εκπροσώπων μελών των Συλλόγων και πολλών φίλων της.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος.
Παρέστησαν  ο βουλευτής κ. Βουδούρης Οδυσσέας  ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Αλευράς Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας Κων/νος και ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλντίσης Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων κ. Αντωνόπουλος Άγγελος, ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Μπακούρος Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Τριφυλίας κ. Μπακούρος Σωτήρης, οι Δημ. Σύμβουλοι του Δ. Αθηναίων  Ψαράκη Παναγιώτα και Ιγνατίου Φώτης, οι Πετρόπουλος Παναγιώτης και Χρονάς  Άγγελος Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου και Δημ. Σύμβουλος αντίστοιχα του Δήμου Πύλου-Νέστωρος, ο π. Δήμαρχος Αετού κ. Δριμής  Δημήτριος, ο Διεθνολόγος κ. Θαλής Μυλωνάς, ο Διευθυντής  του κέντρου Υγείας Λαυρίου κ. Στ. Παπασταυρόπουλος, οι  Γεν. Γραμματέας και ταμίας της Μεσσηνιακής  Αμφικτυονίας  κ.κ. Μπαζίγος Παν. και Μπράταλος Γιάννης αντίστοιχα, και πολλοί  άλλοι.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας  κ. Κώστας Αδαμόπουλος που παρουσίασε τους  προσκεκλημένους. 
Στη συνέχεια  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Λούτος Παναγιώτης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και  παρουσίασε συνοπτικά τη δραστηριότητα και το έργο της Ομοσπονδίας.  
Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα της Ομοσπονδίας ο καθηγητής προϊστορικής Αρχαιολογίας κ. Κορρές Γεώργιος για την ανασκαφή και ανάδειξη των αρχαιοτήτων της Τριφυλίας και η ποιήτρια συγγραφέας  από το Κοπανάκι κα Γεωργία Αγγελοπούλου-Παπαβασιλείου για το συγγραφικό της έργο. Τον  κ. Κορρέ προσφώνησε ο συμπατριώτης μας εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων κ. Στάθης Παρασκευόπουλος και την κυρία Αγγελοπούλου, ο ιστορικός μελετητής και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου κ. Γιαννικόπουλος Ηλίας.
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσης,  κ. Φάτσιο Σοφοκλή, Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Υπεραστικών Λεωφορείων Ελλάδος, την κ. Σταυροπούλου Ντίνα και τον κ. Μάριο Σταυρόπουλο.
Χαιρετισμούς έστειλαν ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Σαμπατζιώτης Δημήτριος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμπατριώτης κ. Δημόπουλος Κωνσταντίνος.
Το φλουρί έπεσε στη κυρία Γεωργακόπουλου Αθανασία από το Σελλά και αντιστοιχούσε σε ένα κινητό τηλέφωνο SAMSUNG- Galaxy πρόσφορα της  Vodafone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου