Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Στην κυκλοφορία οι σήραγγες Στέρνας και Νεοχωρίου - Κανονικά ο δρόμος τον Αύγουστο

Παραδόθηκαν χθες το πρωί στην κυκλοφορία οι σήραγγες στη Στέρνα (κεραίες) και στο Νεοχώρι, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη.
Με τις σήραγγες αυτές βελτιώνεται η οδική ασφάλεια, καθώς καταργήθηκαν επικίνδυνες στροφές και μειώνεται η διαδρομή κατά 1 χιλιόμετρο. Οι σήραγγες προς την Αθήνα αναμένεται να παραδοθούν στις αρχές Αυγούστου.
Το Ειρηνοδικείο Τρίπολης έδωσε χθες τη λύση για τη σοβαρή εμπλοκή του αυτοκινητοδρόμου στο Καλογερικό. Εξέδωσε απόφαση για την άμεση και οριστική αποβολή του ιδιοκτήτη του απαλλοτριωμένου λατομείου στο Παλλάντιο, που δημιουργούσε τα προβλήματα και καθυστέρησε την υλοποίηση του έργου.
Σήμερα το πρωί τα μηχανήματα του "Μορέα" θα μπουν στο χώρο, παρουσία της Αστυνομίας και του εισαγγελέα για κάθε ενδεχόμενο, και θα ξεκινήσουν εργασίες, με στόχο να καλύψουν το χαμένο έδαφος. «Θα δώσουμε μάχη για να προλάβουμε τον Αύγουστο. Να παραδώσουμε τότε, έστω και μετά το Δεκαπενταύγουστο, τη διάβαση Καλογερικού και το υπόλοιπο κομμάτι έως τα Παραδείσια», τόνισε στην "Ε" στέλεχος του υπουργείου Υποδομών.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου