Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ο Δωριέας Δωρίου έχασε την άνοδο στην Α΄ τοπική

Ένας αμυντικός παίκτης έμελλε να κρίνει το μπαράζ ανόδου στην Α’ τοπική που έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας: Ο Άρης Θωμόπουλος με δύο γκολ οδήγησε τον Πατίστα στη νίκη με 3-1 επί του Δωρίου και συνάμα στην Α’ τοπική.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 85’ όταν ο 34χρονος αμυντικός είχε την έμπνευση να σουτάρει με δύναμη λίγο κάτω από τον χώρο του κέντρου στέλνοντας την μπάλα στο δεξί “Γ” του Παντελή που ήταν εκτός θέσης.
Σε εκείνο το σημείο έγινε το 1-2 για τον Πατίστα και απλά ο νεαρός Πουλάκος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ. Έτσι η ομάδα των Αργύρη Λιάππα και Μιχάλη Γεωργιόπουλου επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από δύο χρόνια απουσίας.
Η νίκη πάντως της καλαματιανής ομάδας δεν ήρθε καθόλου εύκολα και γενικώς το χθεσινό παιχνίδι ήταν νευρικό και είχε ορισμένες αμφισβητούμενες φάσεις.
Μόλις στο 20ό δευτερόλεπτο ο Σεργιάτος κέρδισε πέναλτι από τον Αλεξόπουλο και ο Θωμόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ.
Η φάση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου του Δωριέα που υποστήριξαν πως ο Σεργιάτος τη στιγμή που πήρε την μπάλα ήταν σε θέση οφσάιντ και δίχως να είμαστε κατηγορηματικοί, ίσως να είχαν δίκιο.
Επίσης αμφιβολία υπήρξε και για το αν η καθαρή ανατροπή έγινε έξω ή μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως φαίνεται πως έγινε ακριβώς πάνω στη γραμμή που είναι μέρος της περιοχής. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι “χάλασε” με τους παίκτες του Δωρίου να είναι προκατειλημμένοι για κάθε σφύριγμα του διαιτητή Κωνσταντινέα. Εν τέλει στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Αναστασόπουλου, όμως προδόθηκαν από το λάθος του τερματοφύλακά τους στο δεύτερο γκολ.
Το γήπεδο της Σπερχογείας ήταν κατάμεστο από πολλούς φιλάθλους, με τους φίλους του Δωριέα να είναι περισσότεροι και να έχουν κερδίσει τη “μάχη” της εξέδρας. Υπολογίζεται ότι 400 περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο και παρακολούθησαν έναν συναρπαστικό αγώνα.
Ο διαιτητής Κωνσταντινέας δεν απέφυγε τα λάθη σε ένα πράγματι δύσκολο παιχνίδι με εκατέρωθεν διαμαρτυρίες από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Ο πρώτος βοηθός Κυριακόπουλος ελέγχεται για τη φάση του πρώτου λεπτού και για το αν ήταν οφσάιντ ο Σεργιάτος πριν ανατραπεί.
ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Αλεξόπουλος, Τσιαμπούρης (85’ Σταυρόπουλος), Νάκος (36’ Εμμανουήλ), Γκότσης, Αναστασόπουλος, Βεσέλης, Γκρίτζαλης, Γεωργακόπουλος, Καραμπάγιας (86’ λ.τρ. Καραντζιάς), Σταματογιαννόπουλος.
ΑΟΠΚ ΠΑΤΙΣΤΑ: Χαντζής, Δαμουράς (86’ Πουλάκος), Σεργιάτος, Κακαλέτρης (46’ Μπίζος), Σαραντόπουλος, Θωμόπουλος, Κωστέας (70’ Κοζομπόλης), Μαρκόπουλος, Μπούνας, Παπουτσής,Ζωγόπουλος.
Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου