Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας τη Δευτέρα 30-1-2023 στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας. Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ο π. Νικόλαος Αργυρόπουλος προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Λόφος Σκουζέ.
Παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Γεν. Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας Κώστας Καράμπελας, η Γεν. Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριπολιτών Αττικής Ουρανία Αναγνωστοπούλου, ο Πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών Γιώργος Μουνδρέας, από τον Σύλλογο Αρφαραίων Αττικής η Γεν. Γραμματέας Αντωνία Ρέππα και Αγγελική Αργυράκη ταμίας του Συλλόγου και από τη Μεσσηνιακή Ένωση Βορείων Προαστίων ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Φωτεινός.
Επίσης παρευρέθηκαν όλοι οι Σύλλογοι της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αττική και είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας.
Η εκδήλωση έγινε μέσα σε γιορτινό κλίμα, ανταλλάξαμε ευχές και όλα τα προεδρεία των Συλλόγων εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία των Συλλόγων παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με την πανδημία.
Το φλουρί έτυχε στον Στάθη Χαρτάλο πρόεδρο της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, τριήμερη διαμονή στην Κάρυστο προσφορά της προέδρου του Συλλόγου Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» Ρούλας Τσατσάκου.
Ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους καλή χρονιά με υγεία!

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου