Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Οιχαλίας

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 με την υπ’ αριθ. 823/2019 απόφαση της δημάρχου Οιχαλίας, κας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι της νέας Δημοτικής Αρχής. 
Η απόφαση ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της δημάρχου, ως αντιδημάρχους του Δήμου Οιχαλίας, με θητεία έως 28-2-2021, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής: 
Α. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Αντωνόπουλο Ιωάννη και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας - Ηλεκτροφωτισμού και του Περιβάλλοντος, 2. Παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας 3. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Δωρίου
Β. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Δημητρακόπουλο Κωνσταντίνο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες: 1. Οικονομικών θεμάτων, 2. Διοικητικών θεμάτων, 3. Καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου 4. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας.
Γ. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Μακρυνιώτη Γεώργιο και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες: 1. Την ευθύνη συντονισμού, λειτουργίας και επισκευής των μηχανημάτων, 2. Των τεχνικών έργων και μελετών που αφορούν την ύδρευση- αποχέτευση, 3. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, 4. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Μελιγαλά
Δ. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Ντονά Ηλία και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες: 1. Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, 2. Κυκλοφοριακού, 3. Τεχνικών Έργων και Υποδομών (εκτός ύδρευσης - αποχέτευσης), 4.Την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού, 5. Τον συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας, 6. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Ανδανίας και Είρας. 
Όταν η δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος, κ. Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος, που αναπληρώνει τη δήμαρχο
Ορίζει ως εντεταλμένο σύμβουλο τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Τασιόπουλο Γεώργιο για τα θέματα κατά τόπον αρμοδιότητας της Δημοτικής Ενότητας Είρας. 
Ορίζει ως εντεταλμένο σύμβουλο τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Τράγο Δημοσθένη για θέματα Πολιτικής Προστασίας και για θέματα καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο.

Πηγή: Διαύγεια Δήμου Οιχαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου