Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Οιχαλίας ο Βασίλης Σακκάς - Στον Θανάση Κόλλια οι αρμοδιότητές του

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Οιχαλίας ο Βασίλης Σακκάς και οι αρμοδιότητές του -σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση δημάρχου- μεταβιβάζονται στον ήδη αντιδήμαρχο Θανάση Κόλλια.
Συγκεκριμένα, στον Δήμο Οιχαλίας -και μέχρι να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή που αναδείχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές- οι αντιδήμαρχοι είναι πλέον 4, αντί για 5 που ήταν μέχρι τώρα.
Ειδικότερα, αντιδήμαρχοι -όπως προβλέπεται στην πρόσφατη σχετική απόφαση που ήδη αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”- είναι οι: 
α) Θανάσης Κόλλιας (στους τομείς των οικονομικών, των αδειών καταστημάτων, της ανάπτυξης και του προγραμματισμού, της καθαριότητας και του περιβάλλοντος, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της νεολαίας), αρμόδιος για τη Δ.Ε. Δωρίου.
β) Γιώργος Μέρμηγκας (στους τομείς των τεχνικών έργων εκτός ύδρευσης- αποχέτευσης, του κυκλοφοριακού, των παιδικών χαρών, της συντήρησης και επισκευής του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και διαχείρισης υλικών, καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού), αρμόδιος για τις Δ.Ε. Ανδανίας και Είρας. 
γ) Ανδρέας Τσουκαλάς (ύδρευση-αποχέτευση, αντιπλημμυρικά και εγγειοβελτιωτικά έργα, πολεοδομικός σχεδιασμός), αρμόδιος για τη Δ.Ε. Οιχαλίας και 
δ) Γιάννης Ηλιόπουλος (διοικητικά θέματα και τομέας κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης), αρμόδιος για τη Δ.Ε. Μελιγαλά.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου