Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφια δήμαρχος Οιχαλίας η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου

Την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Οιχαλίας ανακοίνωσε η επιχειρηματίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.
Ακολουθεί η ανακοίνωσή της:
Με την παρούσα ανακοίνωσή μου θέτω τον εαυτό μου, στη διεκδίκηση, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του Δήμου Οιχαλίας.
Νιώθω την ανάγκη και υποχρέωση να πω, για άλλη μια φορά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους 127 υποψηφίους του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014 και μας τίμησαν με την ψήφο τους πλέον του 48% των πολιτών του Δήμου Οιχαλίας. Ένα ακόμα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το γεγονός ότι πλέον του 90% αυτών των υποψηφίων παρέμειναν και παραμένουν ενεργά κοντά στις θέσεις του συνδυασμού μας, έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου Οιχαλίας.
Κάναμε ουσιαστική αντιπολίτευση. Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως μείζων αντιπολίτευση, ήταν αποδοτική και πάντα με θέσεις και προτάσεις, αντιμετωπίζαμε και αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα που αφορούσαν και αφορούν τον τόπο μας. Υπήρχαν και θέματα που σταθήκαμε δίπλα στον πολίτη του Δήμου Οιχαλίας και συμφωνήσαμε αναγκαστικά με τη δημοτική αρχή, που πάρα πολλές φορές έφερε το Δήμο μας σε αδιέξοδα και η μόνη λύση τις δεδομένες χρονικές στιγμές ήταν να βγει προσωρινά από τα αδιέξοδα αυτά ο πολίτης που είχε υποστεί όλες τις συνέπειες, μέχρι και τον κίνδυνο την απειλή της δημόσιας υγείας του (απορρίμματα κλπ), παρόλο που διαφωνούσαμε και διαφωνούμε σε καίρια ζητήματα για τη διακυβέρνηση του Δήμου.
Η ενεργός παρουσία μας αυτή στα γεγονότα του Δήμου Οιχαλίας, η συμπαγής ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ, η μεγάλη αποδοχή των θέσεών μας από τους πολίτες στις εκλογές του 2014, η καθημερινή και μεγάλη προτροπή των πολιτών αυτών αλλά και νέων ενεργών πολιτών για την ΑΛΛΑΓΗ της καθοδικής πορείας του Δήμου Οιχαλίας που δεν βρίσκει λύσεις ούτε στα αυτονόητα, ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και σας καλώ όλους να αναδιοργανώσουμε τις δυνάμεις μας, με τη συμμετοχή επιπλέον νέων ενεργών πολιτών ώστε αυτή η καθοδική πορεία του Δήμου να ανατραπεί και να κάνουμε όλοι μαζί νέα αρχή στο τόπο με στόχο την ελπίδα και λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας, της προοπτικής, της αύξησης της ποιότητας του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.
Να είμαστε πλάϊ στις καθημερινές ανησυχίες των πολιτών μας, να μην αφήνουμε στο έλεος του καιρού την αγροτική παραγωγή της περιοχής, να υποστηρίζουμε και να ενημερώνουμε τους ανέργους για τις θέσεις απασχόλησης και τις ευκαιρίες, να δημιουργήσουμε συνθήκες τέτοιες ώστε ο Δήμος να γίνει πόλος ευκαιριών απασχόλησης και επενδυτικών πρωτοβουλιών.
Ζω την καθημερινότητα του Δήμου μας γιατί εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, επένδυσα και επιδίωξή μου ήταν, είναι και θα είναι ένας Δήμος Οιχαλίας αντάξιος των προσδοκιών των πολιτών του. Ένας Δήμος που θα είναι δίπλα στη καθημερινότητα του πολίτη δίνοντάς του λύσεις και όχι δημιουργώντας αδιέξοδα.
Τα μεγάλα λόγια και τα μεγάλα θα…….., τα είδαμε, τα νιώσαμε, οδήγησαν τον τόπο μας σε παρακμή, σε μεγάλα αδιέξοδα.
Καιρός λοιπόν όλοι μαζί για πράξεις και αλλαγή της πορείας του Δήμου προς το καλύτερο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Πηγή: best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου