Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

4 ανακοίνωσαν υποψηφιότητα και άλλοι 4 ετοιμάζονται στον Δήμο Οιχαλίας

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από ενδιαφερόμενα πρόσωπα για τη διεκδίκηση του Δήμου Οιχαλίας στις εκλογές του Μαΐου.
Ήδη 4 υποψηφιότητες δημάρχων έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα και στην τοπική κοινωνία συζητούνται άλλα 4 τουλάχιστον ονόματα.
Την κάθοδό τους έχουν ανακοινώσει ο δήμαρχος Αριστείδης Σταθόπουλος, ο σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας (υποψήφιος δήμαρχος το 2014) Κώστας Δημητρακόπουλος, ο σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” (της παράταξης του ΚΚΕ - υποψήφιος και το 2014) Κώστας Ρεϊτζόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Είρας Γιάννης Αδαμόπουλος, που κινείται οργανωμένα.
Τη βεβαιότητά τους ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι μας είχαν εκφράσει παλιότερα η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώτα Γεωργακοπούλου και ο σύμβουλος της παράταξής της Δημήτρης Κόνιαρης. Ακόμα, στην τοπική κοινωνία ακούγεται πως κινούνται για τη δημιουργία συνδυασμών ο ανεξαρτητοποιηθείς σύμβουλος (πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου) Σπύρος Αδαμόπουλος και ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας - αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Γιάννης Παπαδόπουλος.
Στο Μελιγαλά και στα χωριά του δήμου ακούγονται ήδη και ονόματα υποψηφίων συμβούλων που έχουν συμφωνήσει με τον Γ. Αδαμόπουλο ή που παραμένουν στον Αρ. Σταθόπουλο.
Το επόμενο διάστημα και μέσα στο Φεβρουάριο το αργότερο εκτιμάται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει πόσοι και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Δήμο Οιχαλίας και θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου