Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Άνω Δωριτών "ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ" - Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ» που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 7-10-2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
α) απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την παρελθούσα διετία (09/10/2016 έως 06/10/2018). 
β) Έγκριση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την οικονομικά διαχείριση των πόρων του Συλλόγου, στην ίδια χρονική περίοδο. 
γ) Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της λήξασας θητείας του. 
δ) Επικύρωση της από 26 Φεβρουαρίου 2018 απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου περί ονομασίας της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου του Συλλόγου που βρίσκεται στο Άνω Δώριο σε «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β. ΠΑΛΛΑΣ». Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας η απόφαση επικυρώθηκε με ψήφους 33 υπέρ και 8 κατά.
Ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κατά την οποία έλαβαν σταυρούς προτίμησης ως εξής:
α) Δημήτριος Ιωάν. Αλλαγιάννης (34), β) Ιωάννης Αλεξ. Ανδριόπουλος (34), γ) Παναγιώτης Παύλ. Ανδριόπουλος (30), δ) Καλλιόπη Χατζάκη - Πάλλα (28) ε) Ανδρέας Σάβ. Κόλλιας (25), στ) Νικόλαος Φωτ. Κόλλιας (25), ζ) Παναγιώτης Αναστ. Αντωνίου (16), η) Αθανάσιος Αδ. Δεδεμάδης (11) και θ) Αδαμαντία Κουκουβίνου (11).
Οι πρώτοι επτά εκλέγονται ως τακτικά μέλη και οι δύο τελευταίοι ως αναπληρωματικά μέλη.
Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν σταυρούς προτίμησης και εξελέγησαν ως εξής:
α) Παναγιώτης Ιωάν. Αλλαγιάννης (35), β) Ιωάννης Β. Πάλλας (31) και Ολυμπία Κόντου - Κορμά (31).
Τις επόμενες ημέρες το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα.
Το anodorio.blogspot.gr συγχαίρει θερμά τους νεοεκλεγέντες συμπατριώτες μας για την εκλογή τους και τους εύχεται καλή επιτυχία με υπομονή και όραμα για το καλό του χωριού μας. 
Το Σουλιμά μας ενώνει και πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε ζωντανό. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά και αυτά που μας χωρίζουν ελάχιστα…
Το ιστολόγιο θα παραμείνει πλάι τους για την ενημέρωση και την προβολή του Συλλόγου μας με όλες του τις δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου