Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση για την κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Τριφυλίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτας της κόβει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ  ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  τη Δευτέρα, 8-2-2016  και ώρα 18.30, στο Ξενοδοχείο STANLEY Οδυσσέως 1  Πλ. Καραϊσκάκη.
Κατά την εκδήλωση, όπως έχει καθιερωθεί, θα τιμηθούν φέτος ο κ. ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ, Καθηγητής κλασσικής Αρχαιολογίας-Διευθυντής Έργου αρχαίας Μεσσήνης, και ο κ. ΣΠΗΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, πρωταθλητής Ευρώπης κλασσικού Αθλητισμού, τους οποίους θα προσφωνήσουν  η ΜΑΡΙΑ K. ΛΙΑΚΑΚΗ, Υποψήφια διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, και ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Δικηγόρος και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας αντίστοιχα.
Επίσης, θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον ΚΩΣΤΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ενός εκ των ιδρυτών της Ομοσπονδίας και επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της.
Στην εκδήλωση θα γίνει ομιλία με προβολή SLIDES από τον τιμώμενο καθηγητή κ. Θέμελη με θέμα: «Αρχαία Μεσσήνη. Πρόσφατες έρευνες».
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα ευλογήσει την πίτα ο Μητροπολίτης Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Ομοσπονδία μας και τους 
τιμώμενους. 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη χορηγία της εταιρείας Mega Euronics.

                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                         ΠΑΝ. ΛΟΥΤΟΣ                          ΔΗΜ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου