Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Στις 9 Αυγούστου βραδιά Πολιτισμού στα Πλατάνια

Σας γνωρίζουμε ότι στις 9 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο ανοιχτό θέατρο «ΝΟΤΑ ΑΡΝΟΚΟΥΡΟΥ» του συγκροτήματος “ΠΥΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑ - ΑΛΕΚΟΥ” 
που βρίσκεται στο χωριό μας, θα δοθεί θεατρική παράσταση με θέμα “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ” από τον ποιοτικό θίασο του Νίκου Δαφνή.
Με πρόταση του Συλλόγου μας το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης των Νομών Μεσσηνίας και Ηλείας πραγματοποίησαν σε επιλεγέντα θέματα διαγωνισμό σε έκθεση ιδεών με συμμετοχή μαθητών της Γ’ Τάξεως Γυμνασίων - Λυκείων.
Τα βραβεία, οι έπαινοι και τα αναμνηστικά των πρωτευσάντων μαθητών θα απονεμηθούν πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης με ευθύνη του Συλλόγου μας.
Ο θεσμός αυτός έχει καθιερωθεί στη μνήμη της Νότας Αρνοκούρου το όνομα της οποίας φέρει το θαυμάσιο αυτό θέατρο που είναι κτισμένο στη μαγευτική περιοχή του χωριού μας.
Τέλος οι εκδηλώσεις αυτές όπως κάθε χρόνο γίνονται με την ευγενική χορηγία του  ευπατρίδη συντοπίτη μας Κώστα Αρνόκουρο που εμπνεύστηκε και υλοποίησε το περίτεχνο αυτό συγκρότημα της τοπικής Κοινότητας Πλατανίων.
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε σε μια βραδιά Πολιτισμού κάτω από το φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Λυμπερόπουλος Παναγιώτης                                       Αρνοκούρου Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου