Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας του Συλλόγου "Καλλίτσαινας"

Σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στο επί της οδού Παρασκευοπούλου & Κωστή Παλαμά, θέατρο «Ξυλοτεχνίας» στο Περιστέρι, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προοδευτικού Συλλόγου «Καλλίτσαινας».Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Καλλιτσάνων.
Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο φιλόξενος Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Γεωργόπουλος, εκλεκτός φίλος των Σουλιμαίων και πρωτοστάτης στο χορό και στο κέφι όλων των εκδηλώσεων του χωριού μας.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακούς μεζέδες και γλυκίσματα, τα οποία είχαν παρασκευάσει γυναίκες μέλη του Συλλόγου, και στη συνέχεια χορός με παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, ο Αντ/γος ε.α. Παν/της Κων. Γεωργακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων συνταξιούχος εκπαιδευτικός Στάθης Παρασκευόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πλατανιτών Γεώργιος Φωτεινός, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Άνω Δωριτών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αναστάσιο Αρνόκουρο, τον Γεν. Γραμματέα Νικόλαο Κόλλια και το Μέλος Ιωάννη Αλεξ. Ανδριόπουλο. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου