Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Δωρίου

Ξεκινούν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Δωρίου, με παιδικό μασκέ πάρτι στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Δωρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Τσικνοπέμπτη (4/2) θα γίνει αποκριάτικο γλέντι από το Σύλλογο Κλεσουραίων, 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δωρίου.

Το Σάββατο 6/2 θα γίνει αποκριάτικο γλέντι από το Σύλλογο Αγίου Γεωργίου, στις 8.30 το βράδυ, στον ίδιο χώρο.

Την Κυριακή 7/2 θα ξεκινήσει το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, 11 το πρωί από την πλατεία του Δωρίου, με μουσική και αυτοσχεδιασμούς από κλόουν. Το βραβείο της νικήτριας ομάδας θα είναι 200 ευρώ.
Παράλληλα θα γίνει τσίκνισμα χοιρινού ενώ θα προσφερθεί και μακαρονάδα, σε γλέντι με ζωντανή μουσική που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Δωρίου.

Το Σάββατο 13/2 θα γίνει αποκριάτικος χορός από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Δωρίου, 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Την Κυριακή 14/2 από τις 11 π.μ. θα ξεκινήσει η γιορτή και στις 4.30 μ.μ. θα ξεκινήσει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, μετά το τέλος της οποίας θα γίνει και η βράβευση των καλύτερων γκρουπ, το κάψιμο του Καρνάβαλου και η ρίψη βεγγαλικών. Θα βραβευθούν 3 γκρουπ: για το πιο πρωτότυπο θέμα, για την καλύτερη αποκριάτικη στολή και για την καλύτερη παρουσίαση, που θα πάρουν 200 ευρώ το καθένα.
Όσοι φορείς, σύλλογοι ή με μονωμένοι πολίτες επιθυμούν να σχηματίσουν τη δική τους ομάδα μεταμφιεσμένων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 27653 60124, στο Δημαρχείο Δωρίου.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου