Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ»

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα Κυριακή 29-5-2022, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Άνω Δωριτών "ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ'', εξελέγησαν οι ακόλουθοι συμπατριώτες μας ως τακτικά μέλη:

1. Ανδριόπουλος Παύλ. Παναγιώτης
2. Κόλλιας Νικ. Αθανάσιος
3. Κόλλιας Φωτ. Νικόλαος
4. Πάλλας Βασ. Ιωάννης
5. Παπαδόπουλος Διον. Νικόλαος
6. Σκόνδρας Παν. Νικόλαος
7. Χατζάκη - Πάλλα Καλλιόπη

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Αλλαγιάννης Ι. Παναγιώτης, Λαμπρόπουλος Π. Γεώργιος και Πάλλας Βασ. Ευστάθιος.

Τις επόμενες ημέρες το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει, για να συγκροτηθεί σε σώμα.
Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα η μεγάλη ανανέωσή του και ο ενωτικός του χαρακτήρας που θα είναι καταλυτικός στη νέα του μεγάλη προσπάθεια.
Το ιστολόγιο anodorio συγχαίρει ολόψυχα τους νεοεκλεγέντες συμπατριώτες μας για την εκλογή τους και τους εύχεται καλή επιτυχία με υπομονή και όραμα για το καλό του χωριού μας. Θα συνεχίσει τη στήριξή του και θα παραμείνει πλάι τους για την ενημέρωση και την προβολή του Συλλόγου μας με όλες του τις δυνάμεις.

1 σχόλιο:

  1. Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Δωριτών "ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ''ενός εκ των ιδρυτικών μελών της Ομοσπονδίας μας και υπόσχεται να σταθεί δίπλα του σε κάθε ευαγή σκοπό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή