Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών

Ο Δήμος Οιχαλίας ύστερα από το γεγονός ότι επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών προχώρησε σε ανάκληση της αριθ. 144/2020 Απόφαση Δημάρχου που απαγόρευε τη λειτουργία τους. 
Συγκεκριμένα με νεότερη απόφαση (αριθ. 179/2020) επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Δωρίου, Μελιγαλά και Οιχαλίας με την υποχρέωση των παραγωγών αλλά και των επισκεπτων - καταναλωτων να τηρούν αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή του COVID-19. 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ 
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή του Κορονοϊού (COVID-19) ο Δήμος Οιχαλίας προχώρησε τις τελευταίες μέρες σε απολύμανση των ανοικτών και κλειστών κοινοχρήστων χώρων (δημοτικά κτήρια - παιδικές χαρές - γήπεδα - πλατείες κλπ). 
Οι εργασίες απολύμανσης θα συνεχιστούν και ειδικά στους χώρους που εργάζονται οι υπάλληλοι της καθαριότητας και ΚΕΠ του Δήμου Οιχαλίας. 
Τέλος ο Δήμος Οιχαλίας συστήνει στους δημότες του Δήμου να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τα μέτρα προφύλαξης και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (https://eody.gov.gr). 
Το σύνθημα όλων είναι: 
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

 Δήμος Οιχαλίας
Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου