Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Καλλίτσαινας (9-2-2020)

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στο θέατρο «ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΑ» του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλίτσαινας.
Την πίτα ευλόγησε κι έκοψε ο π. Νικόλαος Αργυρόπουλος, από τον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Κολωνού.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλίτσαινας, κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, κ. Παναγιώτης Λούτος και ο συγγραφέας-λαογράφος, κ. Δημήτριος Κολέτσος. 
Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους: οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ.  Σπυρίδων Μπινιώρης και η σύζυγός του Μαρία, ο ε.α. αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., κ.  Δημήτριος Γιαταγάνης  με τη σύζυγό του κα Εριέττα Ζερβουδάκη - στέλεχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριφυλίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών, κα Μαρία Λιακάκη, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριφυλίας και γραμματέας του Συλλόγου Καλονεριτών, κ. Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φιγαλείας και μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ολυμπίας, κ. Γιάννης Κοκκίνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλονεριτών, κ. Κων/νος Νασόπουλος, ο γραμματέας του Συλλόγου Πλατανιτών, κ. Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, από τον Σύλλογο Άνω Δωριτών ο ταμίας, κ. Νικόλαος Φ. Κόλλιας και ο κ. Γιάννης Αλεξ. Ανδριόπουλος, ο εκπρόσωπος της Τ.Κ. Καλλίτσαινας, κ. Σωτήριος Κολοσκόπης, ο εκπαιδευτικός, κ. Φώντας Σπηλιώτης, ο Γιάννης Κλωνάρης, ο οποίος με το κλαρίνο του έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση, η Γεωργία Χριστοπούλου - Καραχάλιου, την οποία και θεωρούν την ψυχή του Συλλόγου και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.
Προσφέρθηκαν σε όλους πλούσια φαγητά και εδέσματα, τα οποία είχαν παρασκευάσει με αγάπη οι γυναίκες-μέλη του Συλλόγου Καλλίτσαινας.
Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και όσοι παρευρέθηκαν σ’ αυτή πέρασαν μια πολύ όμορφη κι ευχάριστη ημέρα.
Συγχαρητήρια, στο Δ.Σ. του Συλλόγου Καλλίτσαινας και στην ψυχή του Συλλόγου και πρόεδρό του, αγαπητό φίλο Δημήτρη Γεωργόπουλο, για την όμορφη εκδήλωση και φιλοξενία, που για μια ακόμη φορά μας εξέπληξαν ευχάριστα με την άριστη διοργάνωση. 
Και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου