Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Επιστημονική Διημερίδα στην Καλαμάτα - Δωρεάν κλινική εξέταση σε γυναίκες

H Περιφέρεια Πελοποννήσου - Π.Ε. Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» και υπό την αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας και την εθελοντική συνδρομή του συλλόγου «Ξαναρχίζω», διοργανώνει Επιστημονική Διημερίδα στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 4 Μαρτίου και Σάββατο 5 Μαρτίου, με θέμα: «Προλαμβάνω τον καρκίνο».
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί γιατροί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Γιώργος Ζωγράφος, καθηγητής Χειρουργικής - Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι ομιλίες θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στο Διοικητήριο, την Παρασκευή 4-3-2016 και ώρα 7μμ - 9μμ.
Παράλληλα  γιατροί θα διεξάγουν δωρεάν κλινική εξέταση σε διακόσιες (200) περίπου γυναίκες άνω των 40 ετών, σε αίθουσες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, όπως παρακάτω:
1. Παρασκευή:  3μμ - 6μμ
2. Σάββατο: 9πμ - 2μμ και 4μμ - 7μμ.
Οι ενδιαφερόμενες για εξέταση γυναίκες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους από την Δευτέρα 29-2-2016 μέχρι Πέμπτη 3-3-2016 και ώρες 9πμ - 2μμ στην επισκέπτρια Δημόσιας Υγείας  της   Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Πικιού στο τηλ. 2721361380.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

                       Από το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου