Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Ε. Δωρίου

Τη Δημοτική Ενότητα Δωρίου εκπροσωπούν επτά Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Η γενιά των πενηντάρηδων κυριαρχεί στην εκπροσώπηση μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι περισσότεροι έχουν πείρα ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, αφού έχουν εκλεγεί ξανά. Αξιοσημείωτη είναι η απουσία γυναικείας εκπροσώπησης στο Δημοτικό Συμβούλιο από την περιοχή μας.
Ως προς την καταγωγή 2 είναι από το Ψάρι, ένας από το Δώριο, δύο από το Βασιλικό, ένας από το Άνω Δώριο και ο κ. Ρεϊτζόπουλος που πήρε έδρα στη Δ.Ε. Δωρίου αφού ο συνδυασμός του πήρε τις περισσότερες ψήφους σε αυτήν.
Αναλυτικά από την περιοχή μας εκλέχτηκαν:

Από τον συνδυασμό του κ. Σταθόπουλου
1) Θανάσης Κόλλιας - 56 ετών
Από το Άνω Δώριο (Σουλιμά). Ο κ. Κόλλιας  είναι οικονομολόγος - καθηγητής Ι.Ε.Κ., για πολλά χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι γνωστός σε όλους και από την παρουσία του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ως τελετάρχης στη γιορτή των Ντρέδων.

2) Νίκος Λιόγας - 45 ετών
Από το Δώριο. Ο κ. Λιόγας είναι   υπάλληλος στη ΔΕΗ και αναπληρωτής γραμματέας της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Έχει υπάρξει Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Δωρίου.

3) Γιώργος Μέρμηγκας - 45 ετών
Αυτοκινητιστής με καταγωγή από το Βασιλικό και τόπο διαμονής το Δώριο. Είναι καινούργιος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού για πρώτη φορά εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος.4) Παναγιώτης Κούκης
Από το Ψάρι. Ο κ. Κούκης είναι συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ. Έχει υπάρξει δύο τετραετίες πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ψαρίου.

 Από τον συνδυασμό της κ. Γεωργακοπούλου
Δημήτρης Κόνιαρης - 51 ετών
Από το Ψάρι. Ο κ. Κόνιαρης είναι πολιτικός μηχανικός στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Δωρίου.


Από τον συνδυασμό της ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης’’
Ο Κώστας Ρεϊτζόπουλος - 28 ετών.
Έχει καταγωγή από την Άνω Μεσσηνία, τον Αετό και το Άνω Δώριο (Σουλιμά). Είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Οιχαλίας του ΚΚΕ.
Είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστήμιου, της σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Ψυχολογίας, του τμήματος Κοινωνιολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών (master) του τμήματος Κοινωνιολογίας, στη κατεύθυνση «Κοινωνιολογία της Σύγχρονης Ελλάδας». Είναι μέλος του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Από τον συνδυασμό του κ. Σακελλαριάδη
Δημήτρης Μπινίσκος - 55 ετών
Από το Βασιλικό.
Είναι υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Δημοτικός Σύμβουλός στον τέως  Δήμο Δωρίου και στον Δήμο Οιχαλίας.

Το anodorio.blogspot.gr τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Πηγή: doriopress 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου