Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πρόσκληση για την εκδρομή της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στη Σικελία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ                   Καλαμάτα 2 Μαΐου 2014
Πληρ. Παναγ. Μπαζίγος 6977948911                       Α.Π. 55


Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία πραγματοποιεί την εκδρομή που είχε αποφασίσει η Γενική Συνέλευση στη Σικελία και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να δηλώσουν συμμετοχή στην Κρουαζιέρα-Εκδρομή που θα γίνει από τις 8 έως 14 Ιουλίου 2014. Η εκδρομή αυτή γίνεται για να επισκεφθούμε πόλεις όπως η Μεσσήνα αποικία των αρχαίων Μεσσηνίων στη Σικελία.
Η επταήμερη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με το ταξιδιωτικό πρακτορείο ΤΡΙΓΚΙΛΙΔΑΣ με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο από την Καλαμάτα και μέσω Πατρών. Η μετάβαση στη Μπάρι της Ιταλίας θα γίνει με πλοίο. Οι πόλεις επίσκεψης θα είναι η Μεσσήνα, η Τσελεφού, το Παλέρμο, το Mon Reale, το Αγκριτσέντο, οι Συρακούσες και η Κατάνια. Ενδεχομένως στο πρόγραμμα να υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις.
Το κόστος ανά άτομο με δύο (2) διανυκτερεύσεις στο πλοίο σε τετράκλινες καμπίνες και τέσσερις (4) στην Ιταλία σε ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων σε δίκλινα δωμάτια θα ανέλθει περίπου στα 430 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται τέσσερα (4) πρωινά και τέσσερα (4) δείπνα στην Ιταλία. Το φαγητό στα πλοία είναι εκτός. 
Οι ενδιαφερόμενοι, στους οποίους θα αποσταλεί αναλυτικό πρόγραμμα, για να κλείσουν θέσεις, θα πρέπει να προκαταβάλουν το ποσό των πενήντα (50) ευρώ ανά άτομο στον Ταμία της Αμφικτυονίας κ. Ιωάννη Πράνταλο ή να καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας της Εθνικής Τράπεζας (IBAN GR 56 011 022 000 000 220/297026-06) την προκαταβολή. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αποσταλεί αντίγραφο του τραπεζικού παραστατικού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Μπαζίγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου