Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Επίσκεψη του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου στον Αντιπεριφερειάρχη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Καλαμάτα  8/03/2013        
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                          
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ             

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                       
Με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Διοικητής  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας, επισκέφθηκε σήμερα 8/3/2013 στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά.
Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια και την πυρόσβεση ενόψει της επερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου και ανέφερε ότι η εμπειρία του, η γνώση και η επιτυχής παρουσία του στο Πυροσβεστικό σώμα μέχρι σήμερα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την προώθηση των ζητημάτων που άπτονται πυροσβεστικών θεμάτων.
Ο κ. Γιόβας ανέφερε ότι από πλευράς του θα γίνει το καλύτερο δυνατόν σε όλους τους τομείς συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα, ώστε να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία των δύο υπηρεσιών.
Τελειώνοντας, ο κ. Αλευράς τόνισε την ανάγκη μόνιμης παρουσίας ελικοπτέρου στην 120 ΠΕΑ από την έναρξη μέχρι τη λήξη της θερινής περιόδου, με σκοπό να αντιμετωπιστούν άμεσα και έγκαιρα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν.                                  

                                                            Από Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου