Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες Συλλόγου Άνω Δωριτών ''ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ''


Ανακοίνωση - ΠρόσκλησηΑγαπητές/τοί Συμπατριώτισσες/τες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ», κατά τη συνεδρίαση της 21ης Σεπτεμβρίου τ.ε, σύμφωνα με τα άρθρα 10-15 τού, από 18/11/1981 εγκριθέντος από το πρωτοδικείο Αθηνών και ισχύοντος σήμερα καταστατικού του Συλλόγου, αποφάσισε τη σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10.00. Η συνέλευση θα γίνει στα επί της οδού Βελεστίνου 26 Αμπελόκηποι, γραφεία του Συλλόγου μας και σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί όλα τα ταμειακά εντάξει μέλη του ( τακτικά και έκτακτα), όπως παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, που θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1. Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την παρελθούσα διετία(10/10/2010-13/10/2012).
2. Έγκριση έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, για την οικονομικά διαχείριση των πόρων του Συλλόγου, στην ίδια χρονική περίοδο.
3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της λήξασας θητείας του.
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής Επιτροπής στο Σύλλογο.
5. Οποιοδήποτε άλλο θέμα ήθελε τεθεί προ συζήτηση.
 Η προσέλευση όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη, προκειμένου να συζητηθεί και αποφασισθεί η περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.
 Η αγάπη μας για τον τόπο μας δεν πρέπει να περιορίζεται σε ανάμνηση ή νοσταλγία, αλλά σε στάση δημιουργίας. Η προσπάθειά μας για την ανάδειξη και διατήρηση του Σουλιμά που όλοι αγαπάμε πρέπει να συνεχιστεί με το ίδιο πάθος, τον ίδιο πατριωτικό παλμό.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10.00, στον ίδιο τόπο, χωρίς νέα πρόσκληση.

                                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας
    Αναστάσιος Δ. Αρνόκουρος                              Νικόλαος Φ. Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου