Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 42 (3ος όροφος)
ΤΗΛ/FAX 2105237450 Email
skark@otenet.gr
ΑΘΗΝΑ 11-7 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την έντονη διαμαρτυρία του και διαφωνία του εκφράζει το Δ.Σ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ- ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ για το προτεινόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που υποβαθμίζει το Νοσοκομείο της περιοχής μας - το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Διαφεύγει, απ’ ό,τι διαπιστώθηκε, από τους συντάκτες του νομοσχεδίου, στα πλαίσια των περικοπών, ότι το νοσοκομείο αυτό - που είναι δωρεά συμπατριωτών μας - για δεκαετίες εξυπηρετεί όλη την περιοχή, όχι μόνο της Τριφυλίας, αλλά και ένα μέρος της Ολυμπίας και της Πυλίας, διότι οι αποστάσεις για τα άλλα νοσοκομεία (Καλαμάτας, Πύργου) είναι μεγάλες.
Διαφεύγουν επίσης αυτών που εισηγούνται την υποβάθμισή του, όλοι οι παράγοντες που κρίνουν την αναγκαιότητα της παρουσίας του (αγροτικός πληθυσμός της περιοχής, τουρισμός, αποστάσεις κτλ).
Το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας συμπαρίσταται στη Δημοτική Αρχή και σε όλους τους φορείς της περιοχής μας, στον αγώνα για τη μη υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας αλλά και για την αναβάθμισή του, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας.
Ως προς τούτο, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το μερίδιο του αγώνα που μας ανήκει ως απόδημοι.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση: Διοίκηση Νοσοκομείου Κυπαρισσίας
6η Υγειονομική Περιφέρεια
Υπουργείο Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου