Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Δήμος Οιχαλίας: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τους μαθητές

Με παιδικές φωνές και γέλια γέμισε σήμερα 7/4 το Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» του Δήμου Οιχαλίας όπου πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τους μαθητές με θέμα «Γνωριμία με την Μαρία Κάλλας» με ομιλητή τον συνθέτη κ.Μάρκο Μωϋσίδη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Αριστείδη Σταθόπουλου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές για την παρουσία τους έκανε μια σύντομη αναφορά στην προσφορά της Μαρίας Κάλλας στον πολιτισμό και τόνισε την σημασία που έχει να γίνει γνωστός ο τόπος καταγωγής της, το Νεοχώριο Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μωϋσίδης ο οποίος κάνοντας μια εναλλακτική παρουσίαση της ζωής και του έργου της Μαρίας Κάλλας, κατάφερε να εξάψει τον ενδιαφέρον των μαθητών και να τους δώσει μία γεύση από τον μαγικό κόσμο της όπερας.
Η σημερινή εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Οιχαλίας σε συνεργασία με το διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο ATHENAEUM και τον «Σύλλογο Αποφοίτων Μαρία Κάλλας του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας».
Ακολουθεί η αυριανή εκδήλωση στις 20:00 με το ίδιο θέμα.
Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου