Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας με τα προεδρεία των Συλλόγων της

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, με τα προεδρεία των Συλλόγων που την απαρτίζουν.
Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, στο «Εν πλω» στην παραλία της Κυπαρισσίας, με θέα τα γαλάζια νερά του Κυπαρισσιακού Κόλπου και παρευρέθηκαν οι περισσότεροι Σύλλογοι της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.
Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, ο οποίος ενημέρωσε τους Συλλόγους για την κατάσταση του Δήμου. Έκανε λόγο για σημαντικά έργα που ήδη έχουν γίνει μέχρι τώρα καθώς και για αυτά που πρέπει να γίνουν. Επίσης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής μας, μετά την τελευταία απογραφή.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Λούτος και οι Πρόεδροι των Συλλόγων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την παρουσία του και το έργο του και με τη σειρά, εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής τους, κυρίως όσον αφορά στο κομμάτι της οδοποιίας των ορεινών χωριών, αλλά και του φωτισμού και της καθαριότητας, ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου.
Η συνάντηση, η οποία κύλησε σε ευχάριστο κλίμα, απέδειξε τον ουσιαστικό ρόλο της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας και των Συλλόγων της για την περιοχή της Τριφυλίας, γι’ αυτό και θα επαναληφθεί στο προσεχές μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου