Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Πραγματοποιήθηκε το 3ο καλοκαιρινό αντάμωμα της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στην Κυπαρισσία

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε και το 3ο καλοκαιρινό αντάμωμα της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, στην Κυπαρισσία την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου «Apollo Resort Art» στην Φαρμάκα Κυπαρισσίας, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Εκπαιδευτικού και Συγγραφέα Στάθη Παρασκευόπουλου: «1821-2021 ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ».
Το βιβλίο επρόκειτο να παρουσιάσει ο Λογοτέχνης και εκδότης του περιοδικού «ΝΟΥΜΑΣ» Γιάννης Νικολόπουλος, αλλά λόγω κωλύματος εξ αιτίας καιρικών δυσκολιών το παρουσίασε με ιδιαίτερα γλαφυρό και λιτό λόγο, η προϊσταμένη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλίας κα Φωτεινή Στυλιανού. Το βιβλίο είναι έκδοσης της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας.
Μας τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε το δείπνο που ακολούθησε, ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος της Αμφικτυονίας κ. Βασίλης Καπέλιος, ο Αντιπ/ρχης και πρώην Πρόεδρος της Αμφικτυονίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σωτήρης Μπακούρος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιωτοπούλου Χάιδω και Γιάννης Μερκούρης, η Πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Μεσσηνίας κ. Τζίνα Θεοδωροπούλου, Πρόεδροι, μέλη και φίλοι Μεσσηνιακών συλλόγων.
Την οργάνωση της εκδήλωσης διεκπεραίωσε άψογα ο ταμίας μας κ. Παναγιώτης Λούτος με την σύμπραξη του Γραμματέα μας Παναγιώτη Μπαζίγου, της Οργαν. Γραμματέως κας Έφης Μπούνα και του μέλους του Δ.Σ. κας Πηνελόπη Λαμπούση.
Η βραδιά έκλεισε μελωδικά με την συμβολή φίλου κιθαρωδού και την φωνητική συμμετοχή των παρευρισκομένων, με την υπόσχεση το 1ο αντάμωμα στην Τριφυλία να επαναληφθεί και μελλοντικά.

Μεσσηνιακή Αμφικτυονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου