Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Το ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Θανάση Πετράκου

Την πλήρη σύνθεση του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία ανακοίνωσε η "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου" με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θανάση Πετράκο.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μεσσηνίας είναι οι εξής:

1. Αγγελοπούλου Κατερίνα, Μαθηματικός. Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1978 και κατοικεί στη Λογγά. Εργάζεται στη Κορώνη και στη Λογγά ως καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ιδιωτικό τομέα(φροντιστήρια). 
2. Ανδρουλιδάκης Γιάννης, Εκπαιδευτικός. Κατοικεί στην Καλαμάτα και είναι καθηγητής στο 5ο Λύκειο Καλαμάτας. Συνδικαλιστής, αγωνιστής, δάσκαλος και διανοούμενος της Αριστεράς.
3. Γεωργουλέα Σάντυ, Πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΜΠ. Γεννήθηκε το 1988 στην Καλαμάτα και κατάγεται από την Καρδαμύλη. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ενεργοποιείται συνδικαλιστικά στο Τ.Ε.Ε. και στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας.
4. Δουλάμη Πετρούλα, Ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Καλαμάτα. Συμμετέχει στα κινήματα και είχε αυτοδιοικητική δράση και εμπειρία στο Δήμο Ρίου. 
5. Ζουζούνης Θανάσης, Αγρότης - πρώην Αστυνομικός. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Κορώνη. Συμμετείχε σε αυτοδιοικητικές κινήσεις και ενεργοποιείται σε αγροτικούς συνεταιρισμούς.
6. Καλογεροπούλου Λένα, (Του Γιάννη του Τάγγαλου) Αγρότισσα και Ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε το 1981 στη Χώρα όπου και κατοικεί. Δραστηριοποιείται έντονα σε συλλόγους της Χώρας. 
7. Κανέλλης Γιώργος, Ιδιωτικός υπάλληλος. Κατοικεί στην Καλαμάτα. Με έντονη συνδικαλιστική δράση, σήμερα είναι Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.
8. Κουβελέτσου Ζωγραφιά, Δημοτικός υπάλληλος στη Διεύθυνση Οικονομικών με σπουδές στην Διοίκηση επιχειρήσεων. Συνδικαλίζεται στους ΟΤΑ επί σειρά ετών.
9. Κρόμπας Κώστας, Δικηγόρος, γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλαμάτα. Μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας.
10. Λιακόπουλος Σπύρος, Γεννήθηκε το 1982 στην Καλαμάτα όπου και κατοικεί. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ .Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και οδηγός ταξί .
11. Λουκάκος Κώστας, Τεχνικός ΔΕΗ, γεννήθηκε και κατοικεί στη Μεσσήνη. Συνδικαλιστής και ενεργό μέλος του κινήματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
12. Μάινα Δήμητρα. Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Γεννήθηκε στη Βαλύρα, ζει στην Καλαμάτα
13. Μήτση Μαρία, Καθηγήτρια στον ιδιωτικό τομέα, πτυχιούχος Ιστορίας - Εθνολογίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλαμάτα. Είναι Γραμματέας του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
14. Παναγιωτοπούλου Γεωργία, Αγρότισσα - έμπορος αγροτικών προϊόντων. Είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κυπαρισσία. Συμμετείχε σε αυτοδιοικητικές κινήσεις και ενεργοποιείται σε συλλόγους. Συμμετέχει ενεργά στο αγροτικό κίνημα.
15) Πλακονούρη Σίση, Δασκάλα, Γεννήθηκε στα Φιλιατρά και κατοικεί στην Καλαμάτα. Σήμερα είναι Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου. Ήταν υπεύθυνη στον Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Πελοποννήσου. Έχει συνδικαλιστική και εθελοντική δράση.
16. Πουλόπουλος Σπύρος, Νέος αγρότης. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Χατζή. Συμμετέχει ενεργά στο αγροτικό κίνημα. 
17. Πράττης Δημήτρης, Δημόσιος υπάλληλος, Γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλαμάτα. Συνδικαλιστής , Οργανωτικός Γραμματέας Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ
18. Ρετσίνη Αστερόπη, Αγρότισσα. Γεννήθηκε και ζει στον Άρι. Συμμετέχει ενεργά στο αγροτικό κίνημα.
19. Σιψά Βάσω, Δασκάλα. Γεννήθηκε το 1986 στη Φοινικούντα. Εργάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Φοινικούντας. Έχει συνδικαλιστική δράση για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
20. Τσουλάκος Βασίλης, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλαμάτα. Έχει σημαντική κινηματική και πολιτική δράση. Μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου