Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Εγκαίνια Αργιανείου βιβλιοθήκης - Παρουσίαση εμβλήματος του Δήμου Οιχαλίας - Παράδοση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά

Με μια σεμνή όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκαν σήμερα 22/5 τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της ΑΡΓΙΑΝΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην Ειρηνοδικείου Οιχαλίας, παρουσία πλήθους κόσμου, μαθητών, εκπροσώπων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπρόσωπο τοπικών Συλλόγων και Φορέων. 
Ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Σταθόπουλος κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την οικογένεια Αργιανά για την αρχική δωρεά της βιβλιοθήκης στον Δήμο Μελιγαλά το 1984 καθώς και τον τότε Δήμαρχο Μελιγαλά κ. Παπουτσή για τις ενέργειές του, στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την πραγματοποίηση της νέας βιβλιοθήκης τόνισε την σημασία της μόρφωσης καθώς και της προστασίας του λογοτεχνικού πλούτου σε έντυπη μορφή και ενημέρωσε ότι μελλοντικά παραπλεύρως της βιβλιοθήκης θα λειτουργήσει το «Ψηφιακό Πάρκο Πολιτισμού του Δήμου Οιχαλίας με Χρήση Σύγχρονων Τεχνολογιών Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας», μετά και την ένταξή μας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 - 2020. 
Ακολούθως έγινε παρουσίαση του εμβλήματος του Δήμου Οιχαλίας όπου ο Δήμαρχος ανάλυσε τους λόγους που επιλέχθηκε το λογότυπο του Δήμου μας με στόχο να αντανακλά την ιστορική, γεωγραφική, φυσική και πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου μας καθώς περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά και διαχρονικά μνημεία του τόπου μας. 
Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι μεταφερθήκαμε στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά όπου έγινε η παράδοση - παραλαβή ενός ασθενοφόρου οχήματος από τον Δήμο Οιχαλίας στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά.

Δήμος Οιχαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου