Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Οιχαλίας: Παραίτηση του Γιάννη Μιτζά από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Οιχαλίας υπέβαλε ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Μιτζάς, με έντονες επικρίσεις κατά της δημοτικής αρχής του Αριστείδη Σταθόπουλου.
Στη δήλωση παραίτησής του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνει ότι παραιτείται “οριστικά και αμετάκλητα, για λόγους πολιτικής και αυτοδιοικητικής ευθιξίας, για τη μη επίλυση προβλημάτων του δήμου μας, κυρίως τη μη συγκομιδή των απορριμμάτων επί 3 μήνες”. Επίσης, παρατηρεί πως παραιτείται για τη “μη προώθηση και λύση προβλημάτων της καθημερινότητας (ύδρευσης, αποχέτευσης, αγροτικής οδοποιίας, έργων υποδομής), καθώς και κακής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου”.
Ο κ. Μιτζάς δηλώνει ότι θα παραμείνει, “όπως έως τώρα στη ζωή μου, ενεργός πολίτης και θα συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές σε επίπεδο δήμου ή Περιφέρειας”. Εκτιμά ότι ο νόμος “Κλεισθένης” “είναι τομή στην αυτοδιοίκηση για αναλογική και δημοκρατικότερη εκπροσώπηση της θέλησης των δημοτών”.
Τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να πάρει ο Βασίλης Σακκάς, που είχε εκλεγεί πρώτος επιλαχών στο συνδυασμό του δημάρχου Αρ. Σταθόπουλου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου